Botrány

Újabb botrány a láthatáron: Kiderült, valójában miért romlott meg Meghan és Victoria Beckham barátsága

KL

Létrehozva: 2024.06.20.

Küszöbön az újabb botrány? Döbbenetes, ami most napvilágot látott.

Már nem kell sokat várni, hiszen nemsokára a nagy port kavart Spare (Tartalék) című könyv után újabb botránykötetet kerül a boltok polcaira. Ebben a Beckham család és a sussexi hercegi pár különös kapcsolatára derül fény.

David Beckham, Victoria Beckham
Döbbenetes, ami kiderült Beckhamék és a hercegi pár kapcsolatáról Fotó: AFP

A The House of Beckham: Money, Sex and Power című mű, melyet Tom Bower írt, június 20-ától lehet megvásárolni, és tele lesz meghökkentő titkokkal. A szerző a könyvében azt állítja, hogy amikor Meghan Markle megismerkedett David Beckham feleségével, Victoriával, nagyon jó barátság alakult ki köztük. Sőt a Spice Girl egykori tagja gyakran ellátta Meghant szépségtanácsokkal, aki akkoriban még csak Harry herceg menyasszonya volt.

Ám egy a brit Sun által közölt riport mindent megváltoztatott... Ugyanis a cikkből kiderült, hogy Victoria és Meghan rendszeresen jártak együtt szépségszalonba, s ebből a hercegi pár arra következtetett, hogy Beckhamék kényes részleteket szivárogtattak ki az együtt töltött szabadidővel kapcsolatban.

Harry és Meghan eleinte Victoriát hibáztatta a történtek miatt. A sussexi herceg pedig egy feszült telefonhívás során kérdőre vonta Davidet, aki dühösen tagadta a vádakat, miután beszélt Victoriával. A felelősséget végül egy szépségszakértőre hárították, ugyanakkor ez az incidens csak a kezdetét jelentette a két pár között kirobbant viszálykodásnak. Bár Beckhamék részt vettek a hercegi esküvőn 2018-ban, a kapcsolatuk azóta állítólag távolságtartóbb, mint valaha.

Az író szerint Meghan tévesen hitte, hogy magasabb társadalmi osztályba tartozik, mint Beckhamék, és bosszantotta, hogy ők gazdagabbak nála.

Meghan helye a celebvilágában a vagyon és a hírnév alapján dőlt el. Tapasztalt manipulátorként tévesen azt hitte, hogy a királyi családban betöltött státusza a társadalmi ranglétra magasabb fokára helyezi őt, mint ahol Victoria helyet kapott. Bosszantotta, hogy Beckhamék sokkal tehetősebbek, mint ő. Öt házuk volt, állandó hozzáférésük magánrepülőkhöz, luxusjachtokra kaptak meghívásokat, emellett sokkal több pénzük is volt

- derül ki a botránykönyvből, amelyet az Express idézett.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek