NYILVÁNOS

Zámbó Krisztián reagált Dudás Miki kirohanására: „Én is beleestem ebbe a hibába”

mkb

Létrehozva: 2024.06.20.

Módosítva: 2024.06.20.

Ha valaki, hát Zámbó Krisztián tudja, milyen egy se veled, se nélküled kapcsolat. Barátja, Dudás Miki és Szigligeti Ivett is hasonló cipőben jár, ám Krisztián mélyen elítéli, hogy ország-világ előtt kiteregetik a szennyesüket. Mint mondja, korábban ő is beleesett ebbe a hibába, de soha többé nem tesz ilyet.

Bulváros hasonlattal élve, bombaként robbant Dudás Miki szerda este megosztott nyílt levele. A világbajnok kajakozó könyörtelen őszinteséggel vallott válófélben lévő feleségéről, Ivettről, azt állítva, hogy az egykori modell megcsalta őt. Ahogy azt a sportoló a közösségi oldalán írta, megelégelte, hogy a közvélemény csak őt hibáztatja a házasságuk megromlásáért, miközben valójában ő a felszarvazott fél. A történtekről Zámbó Krisztiánnak határozott véleménye van.

NZ2_2634
Zámbó Krisztián tudja, milyen egy se veled, se nélküled kapcsolat, de van, amiben nem ért egyet Dudás Mikivel és Szigligeti Ivett-tel Fotó: Nagy Zoltán

„Eleinte én is mindig kiírtam magamból a dühömet”

Nem ez az első eset, hogy Dudás Miki és Szigligeti Ivett szakított egymással, ez a csiki-csuki Zámbó Krisztiánnak sem ismeretlen, aki az elmúlt tizennégy évben számtalanszor élt meg mosolyszünetet Takács Zsuzsikával. Vitáik nagy részéről pedig a nyilvánosság is tudott. Krisztián azonban most a Borsnak elismerte: rájött, hiba volt világgá kürtölnie a sérelmeit, s az elmúlt időszakban tudatosan változtatott is ezen.

Ismerem Mikiéket, mindig is ilyen olaszosan éltek. Kedvelem Mikit, a mai napig váltunk olykor üzenetet, és tudom, hogy nagy a szíve, de még egy nagy gyerek. 

Nem tagadom, köztünk is volt Zsuzsival több mosolyszünet, és én is beleestem ebbe a hibába: eleinte én is mindig kiírtam magamból a dühömet.

– Zsuzsika pedig mindig nagyon türelmesen kezelte az egészet, ami akkor bosszantott is – tette hozzá nevetve. – Nálunk viszont azért más a helyzet, Mikiéknél ott van két kisgyermek. Az internet nem felejt, ezek a gyerekek olvasni fogják ezeket a cikkeket

Azt tudnám tanácsolni, hogy akármennyire is haragszanak egymásra, ne osszanak meg ebből az interneten semmit! 

– A gyerekeiknek épp elég lehet az otthoni vitát látni – szögezte le határozottan az énekes. – Egyébként biztosan jó szülők, de ez biztosan nem tesz jót a kicsiknek. Őket sajnálom, különösen azért, mert nekem minden vágyam, hogy apuka legyek.

dudás miki
Szigligeti Ivett és Dudás Miki nyilvános hadakozásba kezdett Fotó: TV2

Zámbó Krisztián: „Dudás Mikinek és Ivettnek pedig azt kívánom..."

Tanultam a múltbéli hibáimból, sőt, elismerem, annak idején talán azért is írtam ki magamból a sérelmeimet, hogy az emberek biztassanak, megsajnáljanak, kedves szavakat írjanak. Most már tudatosan nem teszem ezt, sőt, már az is zavar, ha valaki a túl boldog pillanatokat tolja az internetezők képébe. Ez túl intim, nem tartozik akárkire. Láthattunk rá példát, hogy az internetezők enélkül is szétcincálnak egy kapcsolatot, ott van például Tóth Andi és Marics Peti, vagy Tóth Gabi és Krausz Gábor esete. Mi Zsuzsikával megfogadtuk, hogy soha többé nem teregetjük ki a szennyest, Mikinek és Ivettnek pedig azt kívánom, hogy le tudjanak ülni megbeszélni a dolgaikat, és rendbe jöjjön köztük minden.
 

Dudás Miki szerda este osztott meg nyílt levelet a közösségi oldalán, amiben kifejti, megelégelte, hogy a nyilvánosság felé úgy van beállítva, hogy miatta romlott meg a házasságuk. A Bors felkeresésére Miki leszögezte, nem szeretne semmit hozzáfűzni a kiírtakhoz. A vádakra Instagramon reagált Szigligeti Ivett is: mint írta, ne szólj szám, nem fáj fejem és úgy fogalmazott, az igazság nála van.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek