Búcsú

"Aki szerette őt..." - így vesznek búcsút Love Island Tíciántól

Natasha

Létrehozva: 2024.07.30.

A valóságshow sztár tragikus hirtelenséggel hunyt el július 30-án. Love Island Tícián halála sokkolta az országot, hiszen mindössze 24 éves volt, éppen ezért a családja és a barátai július 30-ára megemlékezést szerveznek.

Love Island Tícián 2019-ben nyerte meg az RTL botrányosra sikeredett valóságshowját, ám azóta csak a sportnak és családjának élt. Emellett hívő is lett, azaz az élete óriási fordulatot vett. Július 29-én még két edzést megtartott, éjfél után pár perccel viszont örökre lehunyta a szemét. Tícián szívinfarktust kapott: hátsó- és elsőfali infarktusa volt, s alig 10 másodperc alatt zajlott le minden... Barátnője tehát nem tudott már semmit sem tenni, ahogy sajnos a mentősök sem.

Love Island Tícián
Love Island Tícián 24 éves volt (Fotó: RTL)

Love Island Tícián emléke előtt tisztelegnek

A Borsnak az edző egyik kollégája mesélte el a szörnyű éjszaka történéseit. Mint kiderült, a fiatal éppen a párjával volt, akinek a szeme láttára halt meg. Az egész nem tartott tovább 10 másodpercnél, viszont az biztos, hogy a lány emlékeibe égett örökre. 

Éjfélkor történt, otthon, vagyis ott, ahol a párjával laktak. A barátnője előtt halt meg. Egyszer csak összeesett, csak annyit tudott mondani, hogy ’Ez mi’, utána elkezdett habzani a szája, megfeszültek az izmai és ennyi.

Erre senki nem számított, egy szívinfarktusra nem lehet számítani. Hátsó- és elsőfali szívinfarktusa volt egyszerre, azt mondták. Tegnap is megtartotta mind a két edzést, semmi baja nem volt. A mentősök szerint 10 másodperc alatt zajlott le az egész, azt mondták, hogy azonnali halála volt mondta a Borsnak a kolléga, lapunk pedig megtudta azt is, hogy Tícián emlékére összejövetelt szerveznek.

Ma 20:00-kor az Edőcs István egyesület előtt (XV. kerület, Kertköz utca 1.) megemlékezést tartunk Tíciánnak, bátyánknak, barátunknak. Aki szerette őt, mindenki jöjjön el. És megkérek mindenkit, hogy ossza meg!

  írta az egyik barát a Facebookon.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek