FÉLTÉS

Aurelio komoly döntést hozott, a lányáról van szó

D.G.

Létrehozva: 2024.07.29.

A korábbi valóságshow- győztes imádja kislányát, Sofit, aki meglátása szerint nagyon sok mindenben hasonlít rá. Aurelio szeretné elkerülni, hogy emiatt gyermeke bajba kerüljön, ezért már most komoly elhatározásra jutott.

A volt villalakó nem akarja, de nem is tudja letagadni, hogy hosszú éveken keresztül az alkohol, a drogok, a bulik, a csajozás jelentették a mindennapjait. Aurelio mint ismert, börtönbe is került emberrablás és kábítószer-birtoklás miatt, büntetését már le is ülte. A korábbi botrányhős bízik benne, hogy kislánya, aki nagyon sok mindenben hasonlít rá, nem lép majd rossz útra. De a büszke édesapa azt mondja, lánya őt majd nem fogja tudni kijátszani.

Aurelio
Aurelio nem hagyja majd, hogy a lánya kövesse a példáját mindenben Fotó: Instagram

Aurelio okos eszközökkel ellenőrizni fogja lányát 

A volt villalakó Olaszországban született, általános iskolás volt, amikor Magyarországra költöztek. S bár nagyon jó gyermekkora volt, elkényeztették, de Aurelio most először beszél arról, hogy ez milyen nehéz időszak volt az életében. Az osztálytársai ugyanis bántották, kiközösítették. 

– Csomó ideig szégyelltem, hogy úgy hívnak, ahogy hívnak, mivel olasz nevem van – mondta nagyot sóhajtva Aurelio a Borsnak. – Amikor mi ideköltöztünk 1998-ban, itt vidéken nem volt megszokott a külföldi, mint én, külföldi névvel, mint Aurelio Onorato Caversaccio. Ráadásul akkor még nem is beszéltem magyarul, azt már itt tanultam meg. Engem akkor nagyon kiközösítettek az általános iskolában. Valószínűleg ezért alakult ki az extrém szereplési vágyam, a gyermekkori trauma miatt. 

Mint ahogy arról korábban írtunk, míg börtönben volt a korábbi botrányhős, apuka lett. Amióta szabadult, főállású apuka lett és mindent megtesz azért, hogy imádott kislányát, Sofit ne érhesse semmi trauma. 

– A gyermekem nagyon hasonlít rám, szinte mindenben olyan, mint én. Kezdve attól, hogy nagyon akaratos és nagyon hangos. 

Engem anyukám állandóan üldözött, mert hol kaszinózni mentünk, hol füveztünk, megfenyegette a haverjaimat, hogy feljelenti őket, mert rossz útra visznek. Na ebben Sofi biztosan nem fog hasonlítani rám, nem fog tudni kijátszani engem! Mert én mindenkit ismerek itt a városban, mindenhol vannak embereim. Arról nem beszélve, hogy most már vannak nagyon komoly készülékek, applikációk, amit majd bele fogok csempészni a cuccaiba, és látni fogom hol van és kivel. Még csak 2 éves múlt, de én már most készülök arra, hogyan fogom majd ellenőrizni, nehogy rátérjen arra az útra, amin én jártam! 

@ripost.hu Exkluzív interjút adott a börtön után Aurelio! Az egykori villalakót 3 év és 5 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, a rácsok mögött töltött idő alatt viszont történt az életében egy s más. Többek között erről és az általa megálmodott jövőről mesélt most a Ripostnak. #ripost #aurelio #börtön #interjú #dráma #gyerek #apaság #esküvő #szerelem #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Ripost - Ripost

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek