Videó

„Soha többé nem akarok visszamenni!” – exkluzív interjút adott Aurelio

D.G.

Létrehozva: 2024.07.22.

Szinte napra pontosan két évet töltött börtönben a korábbi valóságshow-győztes. Aurelio exkluzív interjút adott Baján, ahol többek közt arról is mesélt, mennyire megviselte a bent töltött idő. Soha többet nem akar visszakerülni a rácsok mögé, ezért minden szabályt betart.

Még mindig nem tudta felfogni a korábbi botrányhős, hogy leülte a rá kiszabott börtönbüntetést, amit emberkereskedelem és kábítószer birtoklás miatt róttak ki rá. Aurelio nem is akarja tagadni, a nagyképű csávó aki bement, eltűnt, egy teljesen új ember hagyta el a Kozma utcai bv-intézményt. A volt villalakó nem tört meg a rácsok mögött, de nagyon megviselte, elhatározta: soha többet nem akar visszamenni. De ki segít neki abban, hogy a botrányhős, állandóan bulizós életébe nem térjen vissza?

Aurelio
Aurelio megváltozott a börtönben töltött két év alatt (Fotó: Markovics Gábor)

Aurelio elárulta, ki segít neki

Amióta Aurelio kijött a börtönből, 180 fokos fordulatot vett a valóságshow-hős élete. Odabent teljesen megváltozott, sokat komolyodott, amit még tovább erősített, hogy édesapa lett. Már csak kislánya miatt sem akar a bűn útjára lépni, nem akarja elveszíteni családját. Amikor arról kérdeztük, ki segít neki, hogy ezen a jó úton maradjon, meglepő választ adott.

– Kérdésedre a válaszom, hogy nincs senkire szükségem ahhoz, hogy tudjam, nem fogok visszakerülni!  – jelentette ki Aurelio újságírónknak.

– Ha egy embernek elveszik mindenét, de konkrétan értsd azt, hogy mindenét. Az egzisztenciáját, a szabadságát, a méltóságát, mert te bent csak egy szám vagy! Bent csak egy MF1681 vagy, vagy jobb esetben művész úr. 

Bent semmid nincs, ott senkit nem érdekel ki vagy, mid van, milyen autód van. Aki egyszer bekerül és két év nagyon hosszú idő, az egy életre megtanulja mit szabad és mit nem. Nekem senkire nincs szükségem, hogy emlékeztessen arra, két éven keresztül mit kellett túléljek!

Aurelio
Aurelio ma már tud újra önfeledten mosolyogni (Fotó: MG / Bors)

„A szex nem hiányzott annyira, mint a szeretet”

Aureolitól azt is megkérdezte kollégánk, hogy mennyire hiányzott a szex, amire meglepő választ adott.

Minden hiányzott! Onnantól, hogy felkelsz, az első tíz percben rájössz, hol kú..tam el? És akkor hol van még a nap vége? Minden embernek vannak vágyai, igényei, nekem is! De amikor én azt mondom, hogy a szex nem hiányzott annyira, mint a szeretet!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek