VÉLETLEN

Aurelio találkozott azzal a férfival, akit elrabolt

D.G.

Létrehozva: 2024.07.04.

Úgy látszik a korábbi botrányhőst szabadulása után is kísérti a múlt. Aurelio véletlenül összefutott azzal a férfival, akinek elrablása miatt letöltendő börtönre ítélték...

A botrányos valóságshow-nyertes élete fenekestül felfordult, amikor 2021-ben 2 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélték emberrablás és kábítószer birtoklás miatt. Aurelio 2022. február 17-én vonult börtönbe, és idén februárban szabadult, de reintegrációs őrizetben maradt bajai otthonában. Azóta a nyomkövetős lábbilincs is lekerült a bokájáról, szabadon mozoghat Magyarországon. Szívesen megy kedvenc helyeire Baján, találkozik ismerőeivel, igaz arra nem számított, hogy azzal az emberrel is összefut, akit anno elrabolt. 

Aurelio nem akar már haragudni senkire (Fotó: Markovics Gábor)

Aurelio nem akar haragban élni

A volt villalakó azt mondja teljesen más ember lett a börtönben. Aurelio Baján fogadta a Bors munkatársait és kendőzetlen őszinteséggel válaszolt a kérdéseinkre. Többek közt arra is, hol tartana most az élete, ha nem szól közbe az élet. 

Mivel nagyon hiszek a sorsban ezért azt mondom, így alakult a legjobban – vallotta be Aurelio.

Mert keveredhettem volna bele olyan dolgokba is, ami sokkal nagyobb büntetési tétellel járt volna. Mert nagyon sokat jártam az éjszakába, nem titok. Sok barátom van, akik ugye most is bent vannak és elég, hogy az ember egyszer legyen rossz helyen. Bent figyelj, 1o-ből 8 ember azt mondja, ő ártatlan. Néztem is, hogy tényleg? Ennyi ártatlan ember ül a börtönben? Én amikor jártam csoportterápián, vagy amikor néha az őrök szóba elegyedtek velem, főleg az elején kérdezték, te is ártatlan vagy, mi? Én ilyenkor mindig mondtam, hogy nem, én bűnös vagyok!

A korábbi botrányhős szerint odabent a rácsok mögött sokan maguknak sem vallják be, hogy bűnösek, nem, hogy másnak.

Pedig az nagyon fontos része a bentlétnek, hogy beismerd! Én vállaltam a következményét, amit elkövettem. Érdekes egyébként, de találkoztam az illetővel, akit elraboltam… Nagyon meglepődtem, igazából azon, hogy ő hogy-hogy nem börtönben van, mert rengeteg büntetőügy van ellene, vagy legalábbis akkoriban volt. De én már ezt elengedtem, nem haragszom már senkire! Mert szerintem ez is nagyon fontos, hogy miután rájössz, hogy elkövettél egy bűnt, akkor ezzel együtt el kell fogadnod azt, hogy ez megtörtént és ezen már nem tudsz változtatni. Nem akarok már a múltbeli dolgokon gondolkozni, kattogni, pont ezért! Nem akarok haragban élni, még akkor se, ha azóta se láttam azt a bizonyos 200 ezer forintomat, meg több millióba került az ügyvédem, meg ültem két évet. De túl vagyok rajta, nem haragszom senkire, szeretnék harag nélkül élni!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek