Találkozó

Nagy Melanie kitálalt arról, mi történt valójában Azahriah-val

Natasha

Létrehozva: 2024.07.19.

G.w.M volt kedvese teljesen véletlenül futott össze a népszerű zenésszel. Ám, ha már a sors így hozta, hogy Azahriah is ott volt, Nagy Melanie kapott az alkalmon és küldött neki egy üzenetet...

Azahriah napjaink egyik, ha nem a legnépszerűbb előadója. Ezt valószínűleg nem csak a tehetségének köszönheti, hanem annak is, hogy bátran vállalja a véleményét, és ha úgy van, bele is áll a nagyközönség előtt a konfliktusokba. Így tett annak idején is, mikor G.w.M-mel ugrott össze az interneten. Balhéjuk kiváltó oka az volt, hogy a rappert "Pizza King type" jelzővel illette, amire válaszként egy igencsak hosszú, és nyomdafestéket nem tűrő nyilatkozatott kapott. Ebben G.w.M úgy jellemezte Azahriaht, hogy ő egy h***os kis senki, emellett pedig még tiszteletlen is. Aztán az események olyan irányt vettek, amikről azt hittük visszafordíthatatlanok: például a 21 éves sztár a koncertjén, 12 ezer ember előtt alázta meg a rappert, folytatódott az adok-kapok, aztán Márk az idei évben úgy nyilatkozott, hogy szent a béke köztük. A rajongók viszont nem felejtik el a hónapokon át tartó adok-kapok balhét, így amikor meglátták, hogy Nagy Melanie készített egy közös fotót Azahriahval, felbrobbant az internet.

Nagy Melanie Azahriah
Fotó: Markovics Gábor
Nagy Melanie és Azahriah készített egy közös fotót, ami aztán felrobbantotta az internetet

Nagy Melanie: Azahriah végtelenül szerény és kedves

A sors fricskája valószínűleg, hogy G.w.M volt kedvese és Azahriah véletlenül összefutottak egy étteremben. Bár a találkozónak semmi apropója nem volt, a netezők szerint ez egy kifejezetten nagy visszavágás a rappernek. Ám mindenkit el kell keserítenünk, mert erről szó sem volt. A Bors ugyanis megkereste Melanie-t, aki elárulta, hogy nagy tisztelője a zenésznek, és ha már egy helyen tartózkodtak, kapott az alkalmon. De ennél többet nem kell a történetbe belelátni. 

– Életemben először jártam ebben az étteremben, véletlenül keveredtünk oda a barátnőimmel. Miután leültünk az asztalhoz, megláttuk, hogy Azahriah is itt van a baráti társaságával. Nagyon tisztelem a munkásságát, rendkívül tehetséges zenésznek tartom, és nagyon sajnálom, hogy nem láthattam élőben a Puskás Aréna koncertjén. Éppen ezért tiszteletem jeléül a pincérnővel küldtem neki egy italt egy üzenettel kezdte lapunknak Melanie, akitől bár nagyon szerettük volna megtudni, hogy mi volt az üzenet, ő nem szerette volna ezt megosztani a nagyvilággal. Azt viszont igen, hogy milyen volt a találkozója hazánk egyik legnépszerűbb zenészével.

Kedvesen fogadta ezt a gesztust, mosolygott és később oda is jött és beszélgettünk egy kicsit. Végtelenül szerény és kedves, egy önazonos embernek ismertem meg. Nagyon jó hangulatban váltottunk pár mondatot, és a végén egy közös fotót is csináltunk. Azt sajnálom egyedül, hogy ezzel sikerült felhívnunk rá a figyelmet. De ő kedvesen és tisztelettudóan kezelte a helyzetet

tette hozzá a sikeres sztáranyuka, mi pedig mutatjuk is a fotót, ami felrobbantotta az internetet. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek