Randi app

"Keresem azt a fiút, aki mindazt megtudja adni, mint Szoboszlai Dominik" - Lebukott a gyönyörű magyar énekesnő, randi appon vadászik párra

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.07.06.

Szoboszlai Dominik megtalálása lenne az énekesnő célja? Bányai Noémi képe virít az ismert társkeresőn.

Bányai Noémi a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának felfedezettje nagy utat járt be a műsor óta, sőt még egy kapcsolata is volt a Power of Love egyik szír csődörével, aminek Valentin-nap környékén lett vége. A minap észrevettük, hogy az énekesnő a következő párját keresheti egy online társkereső applikáción, a Tinderen, amiről kiderült, nem ismeretlen Noémi számára.

Bányai Noémi
Bányai Noémi Szoboszlai Dominik szívére pályázna? (Fotó: Szécsényi Gergő)

Tindereztem már korábban, sőt volt már pár randim is onnan, de nem igazán találtam eddig ott olyan fiút, akivel valamilyen tartósabb dolog alakult volna ki

– kezdte a Borsnak az énekesnő, aki viszont hisz abban, hogy az ember rátalálhat élete szerelmére a neten.

Bányai Noémi
Bányai Noémi Instagram- és TikTok-oldalai mellett a Tinderen is megtalálható, ha elég szemfülesek vagyunk (Fotó: Szécsényi Gergő)

Bányai Noémi Tinderen keresi az igaz szerelmet

Noémi nem adja könnyen magát, sőt nem is az a tipikus egyéjszakás fajta lány, azaz ki lehet jelenteni, hogy van tartása. Egy korábbi jó példa pedig tartja benne a lelket, hogy megtalálhatja az igaz szerelmet az interneten is.

Én úgy gondolom, hogy az ember találhat a neten olyan párt, akivel később egy hosszútávú kapcsolatot tud kialakítani, sőt van egy példa is erre az életemben.

– Egyik barátnőm a neten ismerte meg a párját, akihez azóta már férjhez is ment. Szerintem nem ez lehetetlen, csak nehéz – mondta az énekesnő, akit többen felismertek a randi appon.

Már volt olyan ember, aki felismert a Tinderen – jegyezte meg viccesen Noémi, de a társkeresős profiljának leírása visz mindent igazán.

Keresem azt a fiút, aki mindazt megtudja adni, mint Szoboszlai Dominik 

– írja oldalán az énekesnő.

Szoboszlai Dominik kerestetik Tinderen?

Az énekesnő nem biztos, hogy sok olyan embert fog találni az alkalmazáson, akik annyit tudnak adni neki, mint a magyar válogatott csapatkapitánya, azonban, mint kiderült, Noémi nem feltétlen azt szeretné, ha elhalmoznák, inkább a törődés fontos számára.

Megmondom őszintén, láttam, hogy most voltak nemrég nyaralni a barátnőjével, és csodálatos képeket töltöttek fel. 

Igen, én is vágyom már azért arra, hogy valaki kényeztessen kicsikét, és esetleg elvigyen valahova utazni, kirándulni, vagy csak túrázni

szögezte le Noémi, aki az olasz álomnyaralásnál azért kevesebbel is beéri.

Nem kell nagy dologra gondolni, az olasz tengerpart helyett kiegyezek csak egy Balatonnal is 

– nevetett fel a TV2 szépsége.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek