Pletyka

"Azt beszélik, babát vár!" - Berki Mazsi fotója felrobbantotta a netet

Bors

Létrehozva: 2024.07.01.

A sztáranyuka lassan két éve él boldog kapcsolatban Zoltánnal, így jogosan merül fel sok rajongóban a kérdés, hogy mikor jön az esküvő, vagy éppen a baba... Utóbbival kapcsolatban Berki Mazsi legújabb fotója most felrobbantotta az internetet is.

Berki Mazsi két évvel ezelőtt a nulláról építette újra az életét, hiszen májusban elvesztette a férjét, Berki Krisztiánt. Az özvegy nehezen dolgozta fel a történteket, a veszteséget követően elzárkózott a nyilvánosság elől, befelé figyelt, és kislánya, Emma boldogsága volt számára a legfontosabb. A szerelem azonban - mint tudjuk - nem válogat, a legváratlanabb időpontban tud rátalálni az emberre, és ez Mazsi esetében is így volt...

Berki Mazsi
Berki Mazsi terhes? Egy fotó miatt pletykálnak a netezők (Fotó: Szabolcs László)

Berki Mazsi terhes?

A sztáranyukáról 2022 őszén reppentek fel az első pletykák, hogy ismét rátalálhatott a szerelem. Bár Mazsi eleinte próbálta titkolni új kapcsolatát, végül a nagyvilág előtt is vállalta, hogy újra boldog, ám párja arcát ekkor még direkt nem mutatta meg. Majdnem egy évnek kellett eltelnie, hogy megismerhessük Zoltánt, akit azóta már büszkén vállal a fotóin is Mazsi. Láthatóan nagy az összhang köztük, éppen ezért a rajongók nagy része már arról fantáziál, hogy hamarosan a lánykérésre és az esküvőre is sor kerülhet. Na, meg persze a közös babára is...

A sztáranyuka remekül tud időzíteni, ugyanis a legújabb fotójával alaposan felkavarta az állóvizet. Történetesen a baba témában. Mazsiék ugyanis a Balatonon nyaralnak, ahonnét egy szerelmes képpel jelentkeztek be, ám sokaknak feltűnt, hogy az anyuka indokolatlanul takarja a pocakját. Valami oknál fogva a Balatonfüred felirat került oda, ráadásul még Zoli is öleli. Mondanunk sem kell, hogy azonnal beindultak a pletykák. 

Azt beszélik, babát vár

– osztotta meg a képet valaki a Redditen, majd záporoztak az egyetértő és cáfoló kommentek. 

Az tény hogy takargatja a hasát hirtelen. Eddig meg nagyon büszke volt az alakjára. 

– Mondjuk az érdekes, hogy a hely, ahol vannak, tiszta véletlenül pont a hasára került – írták, ám akik a várandósságra tippelnek, valószínűleg nagyot tévednek, hiszen Mazsi nemrég nyilatkozott arról, hogy egyelőre nem szeretnének Zoltánnal közös gyermeket. Inkább kiélvezik az időt, amit együtt tölthetnek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek