Királyi család

Bíztató jelek: újabb nyilvános eseményen lehet ott Katalin hercegné

KL

Létrehozva: 2024.07.04.

Egyelőre még nem tudni, hogy a hercegné részt vesz-e rajta.

Az egész világot megrázta, amikor kiderült, hogy Katalin hercegné rákbetegséggel küzd. A leendő királyné korábban ezt egy videóüzenetben is megerősítette.

Katalin hercegné, AFP
Fotó: AFP

Katalin a betegsége miatt teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, hogy a gyógyulására koncentrálhasson, így nem vett részt semmilyen királyi eseményen, leszámítva a brit zászlós felvonuláson. Ám a beszámolok szerint most a nagyközönség újra láthatja őt, ugyanis a walesi hercegné várhatóan ott lesz a wimbledoni tenisz versenyen, amelyen az elmúlt években rendszeresen részt vett.

Reméljük, hogy a walesi hercegné átadhatja a trófeákat a klub védnökeként, de az ő egészsége és gyógyulása a legfontosabb. Nem tudjuk, mit tegyünk. Nem tudom, csak annyit mondtunk, hogy továbbra is szívesen látjuk

- nyilatkozta korábban az All England Club elnöke, Debbie Jevans.

Charles Rae királyi kommentátor szerint az esemény szervezői különleges okból szeretnék, ha a királyi család részt venne a rendezvényen.

− Szerintem a wimbledoniak nagyon szeretnék, ha Katalin ismét ott lenne, mert ez növelné a nézettséget és a nézők számát is. Az a probléma ezzel, hogy amikor először értesültünk a rákjáról, különböző emberek dátumokat tettek fel, hogy mikorra várható a visszatérése. Úgy volt, hogy április végén jön vissza, vagy a Troopingra, vagy bármi másra. Egyelőre még mi sem tudjuk, mikor fog visszatérni - mondta Charles Rae.

Katalin korábban elárulta, hogy a kezelése még néhány hónapig eltart, valamint hozzátette, hogy a nyár folyamán több rendezvényen is ott lehet - írja az Express.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek