Családalapítás

Kíméletlen kijelentést tett az apaságról ByeAlex: "Nem imádnám"

Niki

Létrehozva: 2024.07.20.

A megosztó énekes a Sopron Festen adott interjút, ahol meglepő őszinteséggel válaszolt még az olyan nehéz kérdésekre is, mint hogy áll az apasághoz. ByeAlex a téma kapcsán még a korábbi kapcsolatairól is osztott meg sosem hallott részleteket.

ByeAlex a Sopron Fest színpadán adott interjút, ahol meglepő részletességgel mesélt a gyerekvállalás kérdéséről. Az énekes idén lett 40 éves, így ma már másképp gondolkodik a családalapításról, mint korábban. Alex az interjú során arra is kitért, hogy miért döntött így.

ByeAlex
ByeAlex koncertje mellett meglepő titkokat árult el magáról, a családalapításról vallott az énekes (Fotó: Facebook)

Korábban az énekes néhányszor azt nyilatkozta, hogy szívesen lenne lányos apuka, sőt akár két lányt is el tud képzelni maga mellé, ám ez mára teljesen megváltozott:

– Rájöttem, hogy nem vágyom családra. Az, hogy azt mondtam, hogy el tudok képzelni gyerekeket, még abban az időszakban lehetett, amikor azt gondoltam, hogy az a helyes, ha elfogadom azt, hogy kell gyerek, mert minden nő olyan férfire vágyik, akinek bejön az, hogy gyerek, meg család.

Alexnek több kapcsolata is amiatt ért véget, hogy eljött az idő a családalapításra, amire nem érezte késznek magát, annak ellenére, hogy ezt magának sem vallotta be.

De mindig kifarolgattam végül a kapcsolataimból, mert mindegyikben eljött az a pont, hogy gyerekvállalás. És akkor még nem tudtam, hogy miért van ez, de valójában azért, mert én nem érzem ezt a dolgot. Az egyik utóbbi kapcsolatom is ilyen volt, hogy a gyerek volt az egyik kardinális kérdés, és akkor mindig mondtam, hogy jó, persze szeretnék én is, hogyne, jó lenne egy lány gyerek, mert imádnám, hogyha kislányom lenne, de valójában nem imádnám. Szerintem nem vagyok erre alkalmas, sőt teljesen alkalmatlan vagyok

– mondta őszintén a zenész.

ByeAlex mára azt is megfejtette miért nem akar apa lenni

Sok önismeretre volt szüksége, ahhoz, hogy rájöjjön miért áll ellen a család gondolatának, de mára megfejtette. És bár ByeAlex jelenlegi párjával, Benjaminával most igazán boldog, sőt már egy kiscicát is bevállaltak közösen, mégsem tervezi az apaságot, aminek egészen furcsa oka van.

Nem bírom azt, hogyha sokáig ugyanarról kell gondoskodnom, nekem ez egy félelmetes érzés.

Most például lett egy macskánk, és nagyon szeretem a macskákat, de már az első este azt gondoltam, hogy minek hoztam ezt a macskát, mert most mi lesz, itt lesz örökre velünk? És épp ma kérdeztem Jaminát, hogy te el tudod képzelni, hogy mondjuk 40 éves leszel, amikor ez a macska meghal? Amire ő mondta, hogy el, és ha olyan sokáig velünk lesz a cica az csodálatos. Én pedig azt gondolom, hogy ez szörnyű, számomra ez ijesztő. 

A gyerek pedig egy olyan dolog az én fejemben, hogy vagy tökéletesen csinálom vagy sehogy és a sehogyban nincs kockázat

vallotta be komolyan.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek