DÖNTÉS

Caramel a házasságáról: Volt egy pillanat, amikor azt éreztem, döntést kell hozni, hogy mi történjen velünk

D.G.

Létrehozva: 2024.07.17.

A népszerű énekes és felesége nemsokára a 10. házassági évfordulójukat ünnepli, de azt kevesen tudják, hogy kapcsolatukban két év szünet volt. Caramel most először beszél erről az időszakról és arról is, hogy Szilvivel meg kellett tanulniuk, hogy kezeljék egymást.

A Megasztár korábbi győztese imád férj és apuka lenni, nagyon komolyan veszi a családfő szerepét. Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvi nagyon fiatalok voltak amikor megismerkedtek és összejöttek, de kilenc hónap után szakítottak. Az énekes féltve őrzi magánéletét, de most kivételt tett és őszintén mesélt szerelemről, szakításról, házasságról és a megcsalásról Lékai-Kiss Ramónának, a TV2 Titkok Ramónával podcast műsorában. 

Caramel
Caramel őszintén válaszolt Ramóna magánéletét firtató kérdéseire Fotó: TV2

Caramel megszólalt a szakításról

Szilágyi Szilvi mindössze 18 éves volt, amikor megismerte az énekest. Caramel és gyönyörű párja számára is már a legelején nyilvánvaló volt, hogy ez a kapcsolat komoly lesz, hiába nagyon különböző személyiségek. De hiába volt nagy a szerelem, kilenc hónap után búcsút mondtak egymásnak. Két évnek kellett eltelnie, hogy újra egymásra találjanak és azóta el sem engedték egymást

Meg kellett tanulnunk, hogyan kezeljük egymást – vallotta be a hamarosan újrainduló Megasztár zsűritagja

Én azt éreztem, nem tudok nélküle élni és ő is ezt érezte. Volt egy pillanat, amikor azt éreztem, döntést kell hozni, hogy mi történjen velünk. Próbáltam a lehető legegyszerűbben megfejteni ezt a helyzetet, miért nem tudom elengedni, ő miért nem tud elengedni engem. A legegyszerűbb válasz lett a megoldás, egyszerűen azt éreztem, nem tudok nélküle élni, nem tudom kitörölni a fejemből, nem tudom elvágni ezt a szálat egyik napról a másikra, úgyhogy akkor próbáljuk meg együtt, álljunk egymáshoz komolyan és ehhez a párkapcsolathoz.

Caramel és szerelme 2015-ben hivatalosan is, egy életre összekötötték az életüket. Azóta két közös gyermekük is született, Sophia és Miron. Sok mindenen keresztül mentek, elsőszülöttjüknél, Szofinál például még csecsemőként leukémiát diagnosztizáltak. A kislány szerencsére teljesen meggyógyult, igazi apa-lánya szerelem van köztük.

Én féltem attól, hogy fiam lesz. Annyira rajongásig imádtam mindig a lányomat, hogy beraktam magam egy lányos apuka kategóriába és nem tudtam elképzelni, milyen lesz egy fiúval. Nem tudtam elképzelni, hogy tudok-e egy másik kis embert is úgy szeretni, mint a lányomat. Nem tudtam, milyen lesz egy második gyerek. Amikor a kezembe fogtam, még akkor is így éreztem, a második nap után esett le, amikor hazaértünk a kórházból, azóta vagyok teljesen elvarázsolva. Miron annyira más, csodálatos élmény ezt megtapasztalni, napról napra elvarázsol a kisfiam. Nekem a legfontosabb dolog az életemben, hogy apuka lettem és férj. Ez a világ legjobb dolga.”

Caramel magánéletéről még többet megtudtok, ha nézitek holnap (szerda) a Titkok Ramónával műsort a TV2 Play-en 14.00 órától! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek