Apuka

Eladja kigyulladt házukat a TV2 sztárja: „Még nem tudjuk pontosan, hogy hova megyünk...”

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.07.29.

A TV2 tehetségkutatójának győztese olyan helyen szeretne élni, ahol a legkisebb zűr van mindenki rutinjának a kialakításában. Csiszár István elmesélte, milyen kétgyermekes apukának lenni.

Csiszár István májusban jelentette be a nagy hírt, miszerint megérkezett második gyermeke, a kis Olívia. A Sztárban Sztár leszek! második évadának győztese mindig is két babát tervezett feleségével, ami teljesült és így már teljes a kép. Az elmúlt időszak a berendezkedésről szólt náluk, de kiderült, hamarosan költöznek:

Csiszár István
Csiszár István új otthonba költözik családjával - Fotó: TV2 Mokka

Egészen annyira berendezkedtünk az új babával, hogy éppen kirendezkedünk, mert éppen költözünk el. Eladtuk a házat

 – kezdte a Borsnak Csiszi, aki a műsor során kigyulladt monori ingatlanjától vált meg, ám még ők sem tudják hova fognak menni ezek után.

Még nem tudjuk pontosan, hogy hova megyünk, de az van, hogy a két gyerkőcnek a napi rutinjának az összefésülése egy nagyon fontos dolog. Ne boruljon fel senkinek semmije – jelentette ki Csiszi, akinek van még pár hónapja a családját kiköltöztetni, ezen felül a kis Olívia elkezdett beépülni a család rendszerébe.

Csiszár István
A színész második lánya nyugodtabb természet, mint az első - Fotó: Obornyak József

Alakul a rendszer

Az elismert színész észrevette, már lányai között kialakult egy rendszer, avagy testvéri kötelék. Mindig is két gyermekre vágyott, ami most csodával tölti el minden nap.

Gyerek szempontjából már alakulgat a kis rendszerféleség – jegyezte meg Csiszi, aki nagyobbik lányán csodával fedezi fel a törődést, amit az újszülött tesójának ad.

Valentina nagyon jól kijön Olíviával. Eteti, az ölébe veszi, simogatja. Egyszerűen ez a testvéri szeretet és kötelék csodálatos. Olívia nyugodtabb természet, egy igazi földjegy, sőt első Bika a családban. Valentinával egy fokkal nehezebb, mert nagyon energikus személyisége van – szögezte le az énekes, aki nem panaszkodhat.

Csiszár István a munkában és a családban is jelen tud lenni - Fotó: TV2

Csiszár István családja nem nélkülözi őt

A TV2 átalakulóművésze sosem panaszkodós, sőt most mindene megvan, ami ahhoz kell, hogy mindenhol ott tudjon lenni, ahol szükség van rá.

Nem panaszkodom, van munka és családidő is bőven. Nagyon kemény időszakon vagyunk túl, de úgy látszik, túléljük. Van pörgés is, de szerencsére van bőven időm itt lenni a családommal – osztotta meg velünk a TV2 tehetségkutatójának győztese.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek