Gyermekbántalmazás a szolnoki kalandparkban

Influenszerek sietnek a szolnoki botrány áldozatának segítségére

Zs.

Létrehozva: 2024.07.20.

Módosítva: 2024.07.20.

Szabó András szerint példás büntetést érdemel a tanítványát brutálisan felrúgó karate edző, az áldozatot mindenben segíteni kell. Csuti a kissrác kedvenc influenszereit vinné szimpátia-demonstrációra a gyermek házához.

Az egész országot megrázta a szolnoki kalandparkban történt brutális gyermekbántalmazás, amit egy karatemester — a gyerekek felügyelője — követett el egy ártatlan, nyolc éves kisfiú ellen. A megdöbbentő képsorok, amit a kalandpark kamerái rögzítettek, szó szerint beleégnek annak az elméjébe, aki végignézi. A látvány sokkoló, dühítő és szomorú egyszerre... Az eset a hazai hírességeket is megérintette, köztük Csutit is, akiben fontos kérdések merültek fel a történtekkel kapcsolatban.

hot feltöltés csuti
Csuti gyerekei miatt is kíváncsi, hogy jogilag mi a mozgástere egy szülőnek, ha egy agresszív gyermekbántalmazóval találja szembe magát (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Csuti erődemonstrációt szervezne az áldozat mellett

A vállalkozót édesapa minőségében kérdeztük arról, hogy mit szól a látottakhoz, mit gondol az ügyről? 

Első körben, szülőként azt kérdezem, hogy hol van az a határ a jogalkotásban, ahol én, mint édesapa, felléphetnék egy ilyen helyzetben? Hiszen mi a zsigeri első reakció? Ha meglátom, hogy így bánik a gyermekemmel, azonnal odarohanok, és kárt teszek a támadóban. Aztán ugye engem küldenek évekre a börtönbe.... De akkor hogy védhetem meg a kiszolgáltatottakat? Mit tehetek férfiként, szülőként? Még szigorúbb szabályozás kellene.

Csuti szerint a kisfiú csak a szerencsének és a bukósisaknak köszönheti, hogy nem történt maradandó sérülése.

szolnoki gyermekbántalmazó
Az áldozat lábát rúgta ki az edző, a gyermek megperdült a tengelye körül (Fotó: Szolnoki Városüzemeltetési Kft.)

Az a szerencse, hogy a kalandparkban kötelező a sisak használata. A videón látszik, ahogy szegény kisfiú a rúgástól megfordul a tengelye körül a levegőben, majd a nyakára esik... Ha nincs bukó rajta, nagyon nagy baj lehetett volna. Véleményem szerint ez nem garázdaság, amely ügyben először nyomozni kezdett a rendőrség. Azért, mert nem történt nyolc napon túl gyógyuló sérülés? Ez egy brutális tett volt. 

Csuti véleménye szerint ez az eset fizikai és lelki bántalmazás elegye, ami nem maradhat büntetés nélkül. A bűnöst ki kell iktatni, gyerekek közelébe sem engedni, a kisfiút pedig támogatni kell annak érdekében, hogy fel tudja dolgozni ezt a traumát. 

Csuti
Csuti számára fontos a gyermekvédelem (Fotó: YouTube)

Ha bármiben tudunk segíteni a családnak, vagy a kissrácnak, itt vagyunk! Az ügynökségem nevében felajánlom, hogyha van kedvenc influenszere, akivel szívesen találkozna, akkor vegyék fel velem a kapcsolatot (akár a Bors újságon keresztül) és intézzük. Szívesen elmegyünk a házukhoz, egyfajta szimpátia erődemonstárcióra. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek