APASÁG

"Visszahoznám azokat a szeretteimet, akik már nincsenek velem" - fájdalmas vallomást tett Csuti

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.07.24.

Az üzletember nem akarja elkövetni azt a hibát, hogy nincs ideje a szeretteire. Csuti szerint az apaság igazi szuperhős feladat.

Csuti egy igazi laza, de mégis felelősségteljes apuka, aki mindent megtesz gyermekei biztonságáért. Szabó András számára nagyon fontos a család és az, hogy igazán boldoggá tegye szeretteit, ami kétségtelen, hogy a sok munka mellett nem könnyű feladat elvált apukaként. Úgy véli, egy jó apa szuperhősnek számít a hétköznapokban.

hot feltöltés csuti
Csuti
Csuti szerint az apukák szuperhősök (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Szerintem az én szuperképességem a hétköznapokban az apaság!

– kezdte az üzletember a Borsnak a Deadpool harmadik részének premier előtti vetítésén. Az apukáknak ugyanis sok feladatot kell jól betöltenie a mindennapokban.

Ösztönös apuka

Csuti kifejezetten ügyel arra, hogy ne feszüljön rá az apaságra, igyekszik a lehető legjobbat adni szeretett gyermekeinek. Egyszerre főnök és alkalmazott bevallása szerint.

Én ösztönösen élem meg az apaságot. Ebből adódóan nálam egy nap simán előfordul, hogy elindulok cégvezetőként, de már hazajövök magánemberként, aki felveszi a gyerekeit és onnantól kezdve egyszerre lesz két főnököm otthon. Tehát a cégvezetőtől az alkalmazottig minden szintet megjárok, amikor a gyerekeim velem vannak, mert ők konkrétan azt csinálnak velem, amit akarnak – jegyezte meg az apuka, aki mindenre kapható, ha a gyermekei kérik.

Ha a kislányom sminkelni akar, akkor én vagyok a próbababa, ha a kisfiam fára akar mászni, akkor én felöltözök és megkeressük a környék legnagyobb fáját és oda valahogy felviszem. Mindenre kapható vagyok és ez tökéletes kontraszt ahhoz képest, hogy cégeket irányítok, vezetek – szögezte le Csuti, aki bármit megtenne, hogy vissza tudja szerezni azon szeretteit, akik már nem lehetnek vele.

293A9505
Csuti
Csuti visszahozná szeretteit a túlvilágról (Fotó: Szabolcs László)

Csuti a temetőbe sietne szuperhősként

András az elmúlt két évben több olyan közeli szerettét is elvesztette, akik nagyon sokat jelentettek neki. Testvére és nagymamái elvesztése nagyon megviselte az üzletembert.

Ha szuperhős lennék, akkor az első utam sajnos a temetőbe vezetne és biztos, hogyha tudnám, akkor visszahoznám azokat a szeretteimet, akik már nincsenek velem

– mondta Csuti elérzékenyülve, aki ennél nagyobb hatalmat nem is akarna.

Istenigazából, ha ezt meg tudnám csinálni, akkor így vissza is adnám a szupererőmet, mert onnantól kezdve én meglennék – osztotta meg velünk Csuti, aki az egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy azoknak a szeretteinek adjon meg mindent feltétel nélkül, akik még itt vannak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek