DOLCE VITA

Elhagyta az országot: A maffia hazájában kezd új életet az Operettszínház sztárja

Doris

Létrehozva: 2024.07.17.

A díva férjével, Lacival kezd új életet az olasz szigeten. Dancs Annamari máris otthon érzi magát új hazájában.

Sorsfordító döntést hozott a Budapesti Operettszínház népszerű színésznője, Dancs Annamari

Dancs Annamari portréinterjú, aki a válása után az új férje mellett talált vissza önmagához - BORS
Dancs Annamari Szicíliában kezd új életet (Fotó: Szabolcs László / hot magazin)

A 43 éves díva és férje, László összepakoltak, és meg sem álltak Szicília egyik legszebb részéig, Taormináig. Ebben önmagában még semmi különös nem lenne, hiszen a maffia bölcsőjeként is emlegetett olasz sziget közkedvelt turistaparadicsomnak számít, csakhogy Annamari és László nem nyaralni érkeztek Szicíliába. Ott kezdenek új életet!

– Az elmúlt hónapokban nagy változásokon ment keresztül a családunk... És megtaláltuk a legújabb otthonunkat, ahol nagyon sok kaland vár Ránk

– újságolta Annamari az Instagramon, és két képet is megosztott új otthonából, ahol most szintén tikkasztó a hőség, 35 fokot mértek.

A gratulációk úgy árasztották el a színésznő Instagramját, mint az Etnából kiömlő lávafolyam az aktív vulkán környékét. Rengetegen küldtek jókívánságot Annamariéknak, akiknek minden bizonnyal eltart majd egy darabig, amíg beilleszkednek, de utána hamar rájuk ragad majd a hamisíthatatlan dolce vita életérzés.

Dancs Annamari édesapja halála után hozta meg a nagy döntést

– Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett Édesapám, Dancs Árpád, a Székely Mikó Kollégium zenetanára, mindenki “Dancs Tátája”, 2024. július 1-én örökre itt hagyott minket

– közölte édesapja elvesztését nemrég Dancs Annamari. Az énekes-színésznő hozzátette, édesapja boldog, tartalmas, alkotásokkal teli 79 évet élt meg, a zeneszerzés, a tanítás, a lemezkiadás, a filmek, a könyvírás, a rádiózás jelentette neki a mindennapi létezést. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek