Az igazság odaát van

Kitálalt az ufókról az X-Akták sztárja

Létrehozva: 2024.07.07.

David Duchovny azt is elárulta, mi az a kérdés, amit a legtöbbször feltesznek neki. Meglepő, de nem az idegenekkel kapcsolatos.

David Duchovny neve gyakorlatilag annak ellenére forrt össze az X-Akták sorozattal, hogy azért jó pár más produkcióban is megcsillogtatta tehetségét. Kétségtelen, hogy az ufós-összeesküvéselméletes-igazságfeltárós sorozat sokak kedvence a mai napig, igazi tévés klasszikusnak számít. Épp ezért aligha meglepő, hogy rengetegen kíváncsiak arra, vajon a színész osztja-e karaktere, Fox Mulder ügynök hitét. A válasz: igen is, meg nem is. 

– Az, hogy a Föld legyen az egyetlen bolygó az univerzumban, ahol intelligens élet alakult ki, lehetetlennek tűnik – magyarázta, megerősítve, hogy igenis hisz abban: nem vagyunk egyedül. Ám folytatta: 

Más részről hiszek-e benne, hogy kapcsolatba léptek velünk, vagy most is kapcsolatban állnak velünk az idegenek? Nem, nem hinném

 – tette hozzá, azaz Fox Mulderrel ellentétben David Duchovny úgy véli, az első "harmadik típusú találkozás" még nem történt meg.

76th Annual Directors Guild Of America Awards
Az X-Akták 63 éves sztárja hisz az idegenekben, de abban nem, hogy azok felvették volna velünk a kapcsolatot  Fotó: NurPhoto via AFP

A színész ugyanakkor arról is fellibbentette a fátylat, hogy mégsem ez a kérdés az, amit a legtöbb alkalommal feltesznek neki, hanem az, hogy van-e bármi esélye annak, hogy visszatérjen Fox Mulderként.

– Ha így lesz, majd elmondom. Nem kell kérdeznetek sem, nem fogom titokban tartani – jelentette ki a Daily Star cikke szerint.

Apropó, visszatérés: jó ideje beszélik, hogy készülőben van egy új X-Akták sorozat, méghozzá annak a Ryan Cooglernek a kezei közt, akinek a Fekete Párduc-filmeket köszönhetjük. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy ebben nem kap szerepet sem David Duchovny, sem a Scully ügynököt alakító Gillian Anderson.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek