VÉGE

Lezárult egy újabb fejezet az életében, Détár Enikő teljesen összeomlott

Barby

Létrehozva: 2024.07.20.

Módosítva: 2024.07.20.

A népszerű színésznő földön fekve, embriópózban zokogott amikor kiderült, vége. Détár Enikő most először beszélt élete egyik legnehezebb időszakáról.

Az örökifjú színésznő még nem volt túl lelkileg a válásán Rékasi Károllyal, amikor újra eltalálta Ámor nyila. Détár Enikő eleinte tiltakozott is a szerelem ellen, ahogy akkor fogalmazott, tisztában volt vele, hogy nem ő fogja kitolni a Kerepesi temetőbe… 

Détár Enikő
Détár Enikő és Péter kapcsolata futó kalandnak indult Fotó: RTL Klub

Détár Enikő embriópózban zokogott

A Madách Színház művésze már tíz csodálatos éve alkot egy párt Kiss Péterrel, pedig kapcsolatuk csak egy futó kalandnak indult. Détár Enikő, amikor összejöttek, még zátonyra futott házasságát siratta. Ezt új párja nehezen viselte, voltak is ebből súrlódások, de végül összesimult az életük. A színésznőnek akkor 12 és 25 évesek voltak a gyerekei, nem is tagadja, nehezen viselte, amikor kirepültek a fészekből.

Embriópózban zokogtam a földön, az engem annyira megviselt. Ebben benne volt az anyai ragaszkodás, féltés és igen az önzés is. De amikor láttam, hogy Zsigi jól van, akkor megnyugodtam, akkor már elfogadja az ember

– vallotta be a Tények Plusz kamerája előtt. 

A sztáranyuka azt is elárulta, hogy szerencsére teljes elszakadásról szó sincs, rendszeresen találkozik gyermekeivel. 

Péter ezt meg tudja erősíteni, hogy a felnőtt gyermekeimmel olyan a kapcsolatom, amilyet korábban elképzeltem. Nagyon szeretetteljes, sőt már arra kell figyelnem, hogy ne telepedjek rájuk.

Az is kiderült, hogy bár Enikő és Péter eleinte ezt sem gondolták volna, hamar, jól működő mozaikcsalád lettek, amibe a férfi két gyermeke is beletartozik. De mindenki a saját csemetéjét neveli, ahogy ők mondják ez ökölszabály náluk örök érvényű, náluk működik. 

Sokszor megfogalmazom, hogy elégedett vagyok az életemmel, elrendeztem, és elfogadtam, hogy ami nem jutott, vagy amit nem értem el, vagy ahol nem kellettem, gondolok itt a szakmára, hogy azon már nem kell keseregni! - fejezte be a 60 évesen is bombaformában lévő örökifjú Détár Enikő. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek