Diana hercegné

Diana hercegné még mindig életben van? Döbbenetes fotó robbantotta fel az internetet

Létrehozva: 2024.07.01.

Az emberek alig hisznek a szemüknek, Diana hercegné képe terjed a neten.

A brit királyi család talán legnagyobb tragédiája volt, mikor 1997. augusztus 31-én egy szörnyű, máig rengeteg kérdést felvető autóbalesetben elhunyt a közkedvelt Diana hercegné, Vilmos és Harry édesanyja. Azóta is rengeteg összeesküvés-elmélet terjed a halálával kapcsolatban, egyesek szerint titokban még mindig él, csak bujkál.

Diana hercegné / Fotó: AGENCE / BESTIMAGE

A Ripost számolt be róla, hogy félelmetes gyorsasággal terjed TikTokon egy 2024-esnek hitt fotó, amin Diana hercegné látható, ahogy éppen kijön egy étteremből. Sokan fel is kapták a fejüket a felvétel láttán, hiszen ha tényleg mostani, az azt jelenti, hogy az 1997-ben történt tragédiát csak megjátszották, átverés volt az egész.

Diana hercegné
Fotó: TikTok (via Ripost)

El kell keserítenünk azokat, akik ideinek hitték a fenti fotót, ugyanis nem az, mivel nem 2024-ben készült, hanem 30 évvel korábban – vagyis Diana hercegné nincs életben, nem megjátszott volt annak idején a tragédia.

Az is bizonyítja, hogy nem idén készült a kép, hogy az étterem, amiből a feltételezések szerint 2024-ben jött ki Diana hercegné, az valójában a koronavírus-járvány idején bezárt, így lehetetlenség, hogy mostani legyen a fotó.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek