KORKÜLÖNBSÉG

Titokban vette el 18 évvel fiatalabb szerelmét Eddie Murphy, nem ő az egyetlen, aki fiatal nőt szeret

mkb

Létrehozva: 2024.07.14.

63 évesen lett férj az amerikai nevettető. Eddie Murphy a héten vette feleségül 18 évvel fiatalabb kedvesét. A hollywoodi sztárok között nem ritka az ekkora korkülönbség, sokuknak épp ez lehet a hosszú házasság titka.

Kiszivárogtak az első fotók Eddie Murphy esküvőjéről. A 63 éves színész kedden vette feleségül 18 évvel fiatalabb kedvesét.

Eddie Murphy
Eddie Murphy másodszor állt oltár elé (Fotó: AFP)

Eddie Murphy titokban házasodott

Titokban mondta ki az igent az Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színész, humorista. Paige Butcher színésznőt vette el még a hét elején. A páros még 2012-ben kezdett randizni, majd 2018-ban megtörtént a lánykérés is. Eddie Murphynek összesen tíz gyermeke van, a két legkisebb éppen Paige-től: lányuk, Izzy nyolc-, fiuk, Max ötéves. A ceremóniát a festői Anguilla brit szigeten tartották. A színésznek ez a második, a 44 éves ausztrál színésznőnek pedig az első házassága.

Nem a Beverly Hills-i zsaru-filmek sztárja nem az első Hollywoodban, aki jóval fiatalabb nőt vett el. Bár még napjainkban is sokaknál kiveri a biztosítékot az akár több évtizedes korkülönbség, úgy fest, hogy a tengeren túl élő hírességeknek épp ez a receptje a boldog házasságra.

George Clooney nyugodt családapa lett

A szintén 63 éves George Clooney idén már a tizedik házassági évfordulóját ünnepelte a 46 éves libanoni jogásznővel, Amallal. Bár a párnak a kapcsolatuk elején nem jósoltak nagy közös jövőt, ők mindenkire rácáfoltak. Családot is alapítottak, ikreik nemrég lettek hétévesek. A nőcsábász színész pedig teljesen lenyugodott és családapa üzemmódba kapcsolt.

Michael Douglas másodjára fiatalabbat választott

Az idén 80. születésnapját ünneplő Michael Douglas is a fiatalabb korosztályból választott: 2000-ben házasodott össze Catherine Zeta-Jones-szal, aki napra pontosan 25 évvel fiatalabb nála. A hamarosan 25. házassági évfordulóját ünneplő sztárpárnak két gyermeke is született, és a legnagyobb szeretetben élnek a mai napig.

Richard Gere első látásra lett szerelmes

Richard Gere háromszor házasodott, legutóbb 2018-ban. A spanyol politikai aktivista Alejandra Silvát a jelek szerint nem zavarta a köztük lévő 33 év korkülönbség. A legenda szerint véletlenül botlottak egymásba egy nyaraláson, s első látásra egymásba szerettek.

Alec Baldwin óriási családot alapított

Alec Baldwin először egy nála idősebb nőt vett el: első felesége, a világhírű Kim Basinger négy évvel idősebb nála. Egy közös gyermek és kilenc év házasság után döntöttek a válás mellett. Ezután Baldwin egy jóval fiatalabb nő fejét kötötte be, a dögös jógaoktató, Hilaria 26 évvel fiatalabb nála. 2012-ben házasodtak össze, azóta pedig nem kevesebb mint hét gyermekük született.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek