Öröm

Elsők között gratulált Pamela Anderson: hatalmas öröm érte a színésznőt

KL

Létrehozva: 2024.07.07.

A büszke anyuka régóta várt erre a pillanatra.

Pamela Andersont egy ország ismerte és szerette meg a Baywatch című sorozatban. A színésznő pedig 50 felett is kirobbanó formában van.

Sztárok furcsa fóbiái
Pamela Anderson elsők között gratulált ahhoz, hogy fia eljegyezte barátnőjét Fotó: Faye Sadou / Fotó: Northfoto

Kevesen tudják, de Pamela Anderson két felnőtt fiú büszke édesanyja: Brandon Thomas Lee és Dylan Jagger Lee 27 és 26 évesek, apjuk Anderson első férje, Tommy Lee. A színésznő kisebbik fia a minap hatalmas bejelentést tett: megkérte barátnője, Paula kezét. A nagy pillanatról több képet és felvételt is közzétett a közösségi oldalán.

Dylan egy megható bejegyzésben tudatta a követőivel, hogy fordulóponthoz érkezett a kapcsolata barátnőjével, Paulával, akivel már hosszú ideje alkotnak egy párt. Az egyik fotón a szerelmesek a naplementében csókolóznak egy sziklás parton, valamint a barátaik által készített videóban látható, amint Dylan térdre ereszkedve megkéri Paula kezét.

A friss menyasszony, aki egyébként Németországból származik, szintén megosztotta élete egyik legszebb pillanatát az oldalán, ahol megmutatta a lenyűgöző eljegyzési gyűrűt is. A büszke szülő sem hagyta komment nélkül a nagy bejelentést: Pamela Anderson elsők között gratulált a fiataloknak.

Annyira boldog vagyok! Ti egymásnak vagytok teremtve... Szeretlek titeket, gratulálok!

- szúrta ki a Life.hu a színésznő hozzászólását.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek