Királyi család

Ennyi, vége: külön utakon folytatja Meghan Markle és Harry herceg

KL

Létrehozva: 2024.07.27.

Fontos elhatározásra jutott a hercegi pár.

Nem először fordul elő, hogy Harry herceg és Meghan Markle nem együtt megy valamilyen eseményre. Legutóbb a herceg egyedül vett részt III. Károly király koronázási ceremóniáján.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three
Harry herceg és Meghan Markle külön utakon folytatjákFotó: ZUMAPRESS.com

Ám most úgy néz ki, hogy ez ismét bekövetkezik. Ugyanis a hercegi pár állítólag azt fontolgatja, hogy a nyáron néhány eseményen külön vesznek részt. Harry előtérbe helyezheti az Egyesült Királyságba tett látogatást, amelynek során találkozni fog az édesapjával is.

Férjével ellentétben az Egyesült Királyságban tett látogatás túl sok lenne Meghan számára - ezért a sussexi hercegné nem csatlakozik Harryhez.

A hercegné - aki 2022 óta nem járt az Egyesült Királyságban - valószínűleg Kaliforniában marad az ötéves Archieval és a hároméves Lilibettel. Harry a hírek szerint nagyon szeretne ellátogatni az Egyesült Királyságba, „alig várja, hogy hazamenjen és meglátogassa az apját”.

A herceg utoljára februárban látogatta meg III. Károly királyt - ez a látogatás néhány órával az uralkodó rákdiagnózisának hírére történt. Harry találkozója a királlyal rövid volt, és a hírek szerint mindössze fél órán át tartott, a kétgyermekes családapa pedig másnap visszarepült az Egyesült Államokba. Egy forrás szerint a herceg szeretne találkozni néhány barátjával is az Egyesült Királyságban a szeptemberben esedékes 40. születésnapja előtt - számol be róla az Express.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek