Anyáskodás

Exe anyáskodik Ben Affleck felett, örökké számíthat rá

Létrehozva: 2024.07.29.

A színésznő továbbra is felelősnek érzi magát az exéért, akinek a házassági drámája JLóval őt is új kihívások elé állította. A közös gyerekeik miatt sem engedné Jennifer Garner, hogy Ben visszaessen a régi depressziójába, viszont már a saját életére is szeretne koncentrálni.

Nem csak Ben Affleck és Jennifer Lopez számára voltak nehezek az elmúlt hónapok: a színész előző felesége, Jennifer Garner rengeteg időt töltött kiborult exe pátyolgatásával.

Ben Affleck and Jennifer Garner Reunite For Their Son's Basketball Game in Los Angeles
Ben és Jennifer Garner közösen nevelik gyerekeiket, például együtt mennek a kisfiuk kosármeccseire – Fotó: hot! magazin/NORTHFOTO

– Garnernek kezdettől kétségei voltak afelől, hogy Ben és JLo újrázása sikerül-e. A legnagyobb gondja most mégis az, hogy Ben jobban kivan, mint korábban – árulta el egy bennfentes a Life&Style-nak. – Már kilenc éve elváltak, ám a jószívű Jen­ni­fer  a közös gyerekeik miatt is felelősséget érez az exférje iránt. A 2015-ös szakításuk után hagyta, hogy Ben a vendégházban lakjon, közel a gyerekekhez, 2018-ban pedig többször is maga vitte be a rehabra. Igyekezett egészséges távolságot tartani Bennel, amikor az 2022-ben elvette JLót, csakhogy az exférje továbbra is bevonta a privát ügyeibe, mivel Garner jobban ismeri őt, mint ő saját magát!

Celebrity Sightings In Los Angeles - February 27, 2020
Ben minden búját-baját exfeleségével beszéli meg – Fotó: hot! magazin/GETTY IMAGES

Jennifer Garner: Ben Affleck bonyolult fickó, mégis ő életem szerelme

Affleck és Lopez a 2000-es évek elején jegyesek voltak, ám 2003-ban szakítottak. 2021-ben kibékültek, két éve megesküdtek, Garner mégis a mai napig nagyobb összhangban van Bennel, mint az Lopezzel – talán mert Jen sosem szűnt meg szeretni az exférjét. Egy évvel a válásuk után ezt be is vallotta.
– Nélküle nem született volna meg a három srácunk és a sok szép közös élmény, ami csak a miénk – mondta akkor a színésznő a Vanity Fairnek. Ben Affleck bonyolult fickó, mégis ő életem szerelme. 
Hat évvel ezelőtt Jennifer is új társra lelt: a párja John Miller, a CaliGroup vezérigazgatója, aki szintén tiniket nevel az exével. A Bennel kialakult helyzet kissé megterheli a kapcsolatukat, de John megértő, mert tudja, hogy Jennek mekkora szíve van – ez is az egyik ok, amiért annyira szereti.
Garner reméli, hogy Aff­leck is talál valakit, aki feltétel nélkül szereti majd – tette hozzá a bennfentes. – Az exférje ezután is mindig számíthat rá, de Jen most már a szeretteire és a jövőjére akar koncentrálni. Tudja, hogy ő is megérdemli a boldogságot.

További sztársztorik a legújabb hot! magazinban (Fotó: hot! magazin)
 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek