Szerelem

Exkluzív fotók! Így alakult Király Linda és szerelme, Simon kapcsolata

Létrehozva: 2024.07.17.

Módosítva: 2024.07.17.

Megérdemli az énekesnő, hogy boldog legyen, most pedig talán végre a lehetőséget is megkapja sok-sok szingli év után. A férfi, akivel megpróbálja, Király Linda régi szerelme. Ők a bizonyíték, hogy felmelegítve nem csak a töltött káposzta jó.

Presser Gábor és Dés László annak idején minden bizonnyal megjósolta Király Linda mostanában megélt boldogságát. „S már nem hallok semmit, csak a lélegzeted, minket összeláncolt a képzelet” – hangzik a Szerelem utolsó vérig egyik sora, amely tökéletesen megmutatja, milyen kapcsolatban tölti a mindennapjait az énekesnő azzal az eddig titokzatosnak gondolt fiúval, aki nemrég Magyarországra utazott hozzá. A Bors olvasóriportere készített először képeket a repülőtéren a srácról, azóta pedig már azt is tudjuk, hogy Simonról van szó, arról a férfiról, aki egykor nyolc éven át volt Linda szerelme. Ám aztán szakítaniuk kellett, a távolság közéjük állt: az akkor 25 éves lány és a nála körülbelül 6-7 évvel idősebb srác kapcsolata nem bírta, hogy egyikük Európában, a másikuk az Egyesült Államokban él.

hot magazin Király Linda és Simon
Király Linda még csupán tizenhét éves volt, amikor először beleszeretett Simonba - Fotó: archív / hot! magazin

A szakítás minden egyes pillanata fájdalmas volt, mindketten zokogtunk, de nem volt más választásunk, el kellett engednünk egymást – mesélte a hot! magazinnak az énekesnő, akitől exkluzív fotók sokaságát kapta a lap.
Linda ma már nem sírdogál, maximum a viszontlátás öröme csal örömkönnyeket a szemébe. Nincs is miért, hiszen a férfi, aki a megismerkedésük óta, azaz immár huszonhárom éve elválaszthatatlan jó barátja, itt van mellette, és éppen azon vannak, hogy a boldogságuk kiteljesedjen.

„Lehet, hogy túlfilózom”

Az énekesnő híres arról, hogy fantasztikusak a megérzései, egykor még egy buszbalesetet is azok segítségével került el. Ám ha szívügyekről van szó, akkor a máskor oly’ csalhatatlan jelzés csődöt mond.
Érdekesen működnek a megérzéseim: iszonyatosan erősek, ha másokról vagy a szeretteimről van szó, ám ha mélyebb dolgokkal kapcsolatban, esetleg a saját szerelmi életemet illetően kellene működnie, akkor megzavarodom. Lehet, hogy túl­fi­ló­zom… Most viszont úgy voltam vele, hogy mire várjak tovább... 

Van egy ember az életemben, aki ott volt mellettem a legjobb és a legrosszabb pillanatokban is, örömben és bánatban egyaránt. Annyit nevetünk együtt, hogy az hihetetlen, mert ugyanaz az örök fiatal, mint én vagyok, ráadásul emberként és művészként is tisztelem, iszonyatos tehetség.

– Hát akkor mi történhet? Elhatároztam, hogy befejezem a túlgondolást, és adok egy esélyt – részletezte Linda.
A többi, ahogy mondani szokás, történelem. Simon itt van Magyarországon, és ki tudja, meddig marad – az ugyanis sokat elmond róluk, hogy nem retúrjegyet vett, amikor a repülés mellett döntött…

hot magazin Király Linda és Simon
A szerelmesek egykor hosszú éveket töltöttek együtt, a magazinban pedig még ennél is több közös fotót találnak - Fotó: archív / hot! magazin

Király Linda és Simon mindent megbeszélnek

Gondolhatnánk, hogy a sok ezer kilométernyi távolság éket verhet két, boldogságra törekvő ember közé, ám Linda és Simon között erről nincs szó. Köszönhető ez annak is, hogy szinte mindennap beszéltek egymással az elmúlt évtizedek alatt, így aztán nincs olyan, amit ne tudnának a másikról. A producer tisztában van a kedvese anyáskodó mivoltával is.
Az a szeretetnyelvem, hogy főzök rá, vigyázok rá. De ez annyit már változott, hogy – a rengeteg önfejlesztésnek kö­szön­he­tően, amit mindketten végeztünk az elmúlt években – már ő is leállít, ha túlzásba viszem a dolgokat. Felismeri, ha mást mondok, mint amit érzek, tudja, hogy inkább benyelem a gondolataimat, és aztán robbanok, de úgy, hogy többé nem is beszélünk. Ezért időben szól – mesélte Linda, aki azt is elárulta, hogy mit szeret a legjobban a párjában. – Mindent megbeszélünk, úgy lát engem, ahogy én magamat nem. Nagyon tiszta ember, és a legmegbízhatóbb, akivel valaha találkoztam. Rengeteget változtunk azóta, hogy együtt voltunk, sok mindent tanultunk, átértékeltük, hogyan viselkedtünk egymással. Most teljesen más a kapcsolatunk. Már többször beszéltünk róla, hogy mi lenne, ha család lennénk, de most úgy vagyunk vele, hogy ha végre adtunk egy esélyt magunknak, kettőnknek, akkor azt éljük meg, ne csapjunk bele azonnal a lecsóba – tette hozzá az énekesnő.
Egy biztos: az ő kapcsolatuk már most is hosszú távúnak mondható, arról nem is beszélve, hogy Simon elkezdett magyarul tanulni. Ezt nem mindenkiért teszi meg az ember…

hot címlap
A legfrissebb hot! magazinban is számos exkluzív sztárhírt olvashat - Fotó: archív / hot! magazin

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek