TOP5

Ez történt sztárjainkkal a héten: Romantikus nyaralások, titkos temetés és extrém kalandok

Bors

Létrehozva: 2024.07.07.

Krausz Gáborék kapcsolata egyre jobb, Szoboszlai Dominik kiheverte az Eb kudarcot, és titkoban végső búcsút vettek Tompos Kátyától.

A hét legolvasottabb sztárhíreinek főszereplői szinte minden héten izgalomban tartják olvasóinkat az elmúlt hónapokban. Sőt az Exatlon szereplői már évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, így nem meglepő, hogy Kocsis Alexandra extrém kalandja sok tízezer embert érdekelt. 

293A8363
Alexandra új extrém élménnyel gazdagodott (Fotó: Szabolcs László)

Szoboszlai Dominik is kirobbanthatatlan az elmúlt egy évben a legkedveltebb hazai hírességek táborából. Persze annak nyilván jobban örülne, ha a Liverpoollal és a magyar nemzeti csapattal elért sikereiről írnának, nem pedig a szerelmi életéről. Doma az Eb kudarcot egy luxusnyaralással heverte ki, és közben felvállalta új barátnőjét is hivatalosan.

 

Krausz Gábor és Mikes Anna fantasztikus kapcsolatával sem tudnak betelni a Bors olvasói, első közös romantikus nyaralásuk beszámolója is mágnesként vonzotta a kattintásokat.

 

A hét elején teljesen váratlanul kiengedték a rácsok mögül Galambos Lajost, ám a trombitás hazatérésénél is érdekesebbnek találták az emberek egyetlen lánya külföldi vakációját, ahonnan szexi képekkel jelentkezett be Galambos Bogi.

 

Az elmúlt napok azonban nemcsak a romantikáról és az örömről szóltak. Titokban ugyanis utolsó útjára kísérték Tompos Kátyát, az emberekben pedig ismét újjáéledt a gyász.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek