Indokok

Fájó döntést hozott Hódi Pamela, megtudtuk, miért kezdte árulni szeretett kocsiját

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.07.28.

A sztáranyuka hirdetését szemfüles internetezők vették észre. Hódi Pamela most kezdte el árulni terepjáróját, de már három hónapja új autót használ.

Hódi Pamela eddig egy Mercedes terepjáróval szelte az utakat, azonban, aki igazán szemfüles, észrevehetett egy érdekes hirdetést egy internetes használt autókereskedő oldalon. A sztáranyuka autójáról van szó, ami jelenleg is eladó.

20230209_hodi pamela_015_MK_MP
Hódi Pamela
Hódi Pamela ezért árulja a tökéletes állapotban levő autóját (Fotó: Máté Krisztián)

Eladó a terepjáró

Egy egészen új modellről van szó, ugyan is 2021-es gyártmányú Mercit árul Pamela. Megkeresésünkre elmondta, miért szeretne megválni a tökéletes állapotban levő kocsitól.

Most kezdtem el árulni az autómat, mert le szerettem volna cserélni egy elektromos modellre. Nem vagyok nagy autószakértő, de körülbelül három hónapja váltottam egy plug-in hibrid autóra, csak most kezdtem el árulni a régit

– kezdte a Borsnak Pamela, aki egy teljesen elektromos autót félt volna bevállalni.

Nem mertem volna bevállalni egy teljesen elektromos autót, hiszen mi van, ha egy nagyobb távot kell megtennem, és lemerülök. Viszont az új hibrid autóval nagyon jók eddig a tapasztalataim, már most nagyon szeretem – jegyezte meg az az anyuka, aki kényesen ügyel arra, hogy az emberek ne tudják akár azt mondani rá, hogy felvágna járművével.

20230209_hodi pamela_047_MK_MP Hódi Pamela
Hódi Pamela gyermekei az új autóban is kényelmesen elfogna férni, és attól sem kell tartaniuk, hogy útközben lemerülne (Fotó: Máté Krisztián)

Hódi Pamela nem szeret felvágni

Az anyuka nem sokszor mutogatja aktuális autóját, azonban nem is rejti véka alá, amikor posztolásról van szó.

Nem szeretem nagy dobra verni, hogy milyen autóval járkálok. 

Nem akarom, hogy ez úgy jöjjön le, mintha hencegni, vagy dicsekedni szeretnék vele, de persze nem titkolom és rejtegetem soha, hogy milyen kocsim van

– szögezte le Pamela, akinek az eladó autójának a hirdetését IDE kattintva találhatja meg.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek