Átalakulás

Mi történt az arcával? Egykor milliók epekedtek érte, ma rá se lehet ismerni a színésznőre

L.A.

Létrehozva: 2024.07.17.

Minden idők egyik legszebb színésznőjeként tartották számon.

Brooke Shields nevét régen mindenki ismerte, az emberek emlékezetében azonban nem úgy él a róla alkotott kép, ahogyan most tért vissza a képernyőkre. Az évek alatt mondhatni "eltorzultak" vonásai, felismerhetetlen lett - új filmjében, A menyasszony anyjában már így látható az Origo szerint.

Brooke Shields
Brooke Shields / Fotó: Northfoto

Legvitatottabb szerepe a Pretty Babyben, azaz Csinos kislány című filmben volt 1978-ban. Az ekkor még csak 11 éves Shields megkapta a főszerepet. Ebben egy bordélyházban élő gyermeket alakított. Ez hatalmas vitát váltott ki akkoriban, mivel a közvélemény aggodalmát fejezte ki, nem nézték jó szemmel egy ilyen fiatal lány efféle ábrázolását. Ezt követően jött a várt áttörés számára, amikor megkapta A kék lagúna című film női főszerepét, amelyben végig pucéran szerepelt, viszont hajával takargatta intim részeit.

Brooke Shieldsnek jelentősebb szerepe rég nem volt mostanáig, amikor is egy romantikus vígjátékban tért vissza. Az 59 éves amerikai színésznő az örömanyát alakítja a történetben, melyben özvegyasszonyként egyetlen lányát adja férjhez - közben pedig rá is rátalál a szerelem.

Az egykor gyönyörű színésznő rengeteget változott az évek alatt, vonásai a nőiesből inkább férfiasba mentek át, valószínűleg plasztikai beavatkozások miatt változott meg az arca - írja az Origo.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek