TERÁPIA

Földes Eszter a szakítása után elhagyta az országot, megmásíthatatlan döntést hozott

Doris

Létrehozva: 2024.07.27.

A színésznő és férje, Lovasi András 10 év után döntöttek a válás mellett. Földes Eszter külföldre utazott, hogy lelkileg feltöltődjön és megerősödjön.

Derült égből villámcsapásként érkezett nemrég a hír, miszerint 10 év házasság és egy közös gyermek után véget ért Földes Eszter és Lovasi András házassága. 

Földes Eszter, Lovasi András
Tíz évig tartott Földes Eszter és Lovasi András házassága Fotó: Facebook

A népszerű színésznő és a Kossuth-díjas énekes kapcsolata a külvilág felé sokáig teljesen ideálisnak tűnt, ám színházi berkeken belül már sokan suttogtak arról, hogy többször is szakításra került sor, ám Eszter mindig megbocsátott a nők körében hihetetlenül népszerű zenésznek és visszafogadta őt.

Mostanra azonban végleg betelt nála a pohár

Először a Bors szellőztette meg, hogy válságba került Eszter és András házassága. A színésznő körülbelül egy hónappal ezelőtt Instagram-sztoriban sokatmondó idézetet tett ki egy szomorú fotójához: 

„Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy”

– idézte Jean Racine sorait a színésznő. 

A rajongók akkor még abban reménykedtek, hogy talán Eszter nem is Lovasinak címzi ezeket a bejegyzéseket, de kettejük két héttel ezelőtti szűkszavú, ám annál hivatalosabb közleménye minden kételyt eloszlatott: Földes Eszter és Lovasi András válnak, nincs visszaút.

Földes Eszter próbál új életet kezdeni

Nos, a színésznő azóta a szinglik táborát erősíti, és úgy tűnik, elsődleges célja, hogy lelkileg összeszedje magát, ami teljesen érthető. Bár azt nem lehet tudni, hogy pontosan hová utazott, az biztos, hogy elhagyta az országot és egy tengerparti helyen pihen.

Ám nem ez az egyetlen változás vele kapcsolatban!

Egy 24 órán keresztül elérhető Facebook-történetben azt is megmutatta, hogy a csuklójára egy piros kört tetováltatott, ami számára a fordulópontot jelképezi.

Földes Eszter
Földes Eszter tetováltatott Fotó: Facebook

Bár a lelki béke elérése minden esetben egy hosszabb folyamat, Eszter kedvelői bíznak benne, hogy a színésznő új életet tud kezdeni a Kispál és a Borz frontembere nélkül.

Egy neve elhallgatását kérő bennfentes egyébként néhány napja a Borsnak mesélte el a válás botrányos, a nyilvánosság elől eltitkolt részleteit.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek