ÚJ ÉLET

Földes Eszter bikinis fotóval üzent a szakítás után: így élvezi a szingliséget

Doris

Létrehozva: 2024.07.22.

A színésznő és férje, Lovasi András 10 év után döntöttek a válás mellett. Földes Eszter kommunikációja azt sugallja: egyedülálló anyaként is élvezi a nyarat.

Látszólag derült égből villámcsapásként érkezett nemrég a hír, miszerint 10 év házasság és egy közös gyermek után zátonyra futott Földes Eszter és Lovasi András házassága. A népszerű színésznő és a Kossuth-díjas énekes kapcsolata a külvilág felé sokáig teljesen ideálisnak tűnt, ám színházi berkeken belül már sokan suttogtak arról, hogy többször is kenyértörésre került sor, ám Eszter mindig megbocsátott a nők körében hihetetlenül népszerű zenésznek.

Földes Eszter Lovasi András
Lovasi András és Földes Eszter 10 év után válnak (Fotó: MW archívum)

És ahogy ez lenni szokott, mint egy ördögi kör, kezdődött minden előröl. 

Először a Bors szellőztette meg, hogy válságba került Eszter és András házassága. A színésznő akkor Instagram-sztoriban sokatmondó idézetet tett ki egy szomorú fotójához: 

Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy

– idézte Jean Racine árulkodó, csalfaságra utaló sorait a színésznő. Nem sokkal később pedig hivatalosan is bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Földes Eszter látszólag imádja a szingli létet

A színésznő és a Kispál és a Borz frontembere ugyanazt a szűkszavú közleményt tették ki a válással kapcsolatban néhány nappal ezelőtt.

Eszter pedig - úgy tűnik - már tovább is lépett, legalábbis minden energiájával próbálja élvezni a júliusi hőséget és az egészen új élethelyzetet: a szingliséget.

A színésznő stílszerűen egy igazán "csajos" idézettel rukkolt elő, amit a Szex és New Yorkból ragadott ki:

– Szinglinek lenni régen azt jelentette, hogy senki sem akar téged. Most viszont azt jelenti, hogy baromi szexi vagy, és te döntöd el, hogy akarod élni az életed, és kivel szeretnéd tölteni az idődet

- áll az idézetben, amihez Eszter egy bikinis szelfit csatolt. Mintha azt szeretné üzenni a külvilágnak, hogy köszöni szépen, ő teljesen jól van.

Földes Eszter bikinis képpel üzent válása után (Fotó: Facebook)

Azt persze nem lehet tudni, hogy Eszter valóban olyan boldog és reményteljes-e, mint ahogy azt sugallni igyekszik, a rajongók mindenesetre remélik, hogy új alapokra tudja majd helyezni az életét.

Egy neve elhallgatását kérő bennfentes egyébként néhány napja a Borsnak mesélte el a válás botrányos, a nyilvánosság elől eltitkolt részleteit.

– Állítólag nem egy eset volt, hiszen András mai napig elképesztően népszerű a nők körében. Egy-egy ilyen sztori után Eszter mindig végzetes árulásnak élte meg a történteket, persze ki ne értené meg. Ilyenkor mindig elküldte, de aztán újra és újra megbocsájtott és nem csak a közös gyerekük, Álmos miatt. Hanem mert bármit is tett a férje, a szerelem nem múlt el. Hangos szerelem volt az övék, nagy lángolással, hiába szurkoltunk nekik, de rohantak a végzetük felé. Az utolsó esetet már sem az anyai szív, sem a szerelmes szív nem tudta megbocsájtani

- ecsetelte az informátor.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek