PLETYKA

Botrányos részletek! Megszólalt az ismerős Földes Eszter és Lovasi András válásáról

Barby

Létrehozva: 2024.07.15.

Módosítva: 2024.07.15.

Sokkolta a közvéleményt, hogy 10 év boldog, vagy legalábbis a felszínen annak tűnő házasság után külön utakon folytatja a népszerű színésznő és Kossuth-díjas énekes férje. Földes Eszter és Lovasi András válása azonban csak a közvéleményt döbbentette meg, színházi berkekben nyílt titok volt, hogy többször veszélybe került a kapcsolatuk. A Borsnak a sztáranyuka egyik kolléganője mesélt botrányos részleteket.

A Bors írt arról először, hogy 10 év után válságba került a felkapott színésznő és a Kispál és a Borz együttes frontemberének házassága. Földes Eszter akkor Instagram-sztoriban sokatmondó idézetet tett ki egy szomorú fotójához: 

Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy

– idézte Jean Racine sorait a színésznő. Most pedig hivatalosan is bejelentették, hogy külön utakon folytatják. Lapunknak a művésznő kolléganője elmondta: nyílt titok volt, hogy a hihetetlenül népszerű énekes miatt már többször kenyértörésig jutott a házasság, de a feleség eddig mindig megbocsájtott...

Földes Eszter
Földes Eszter minden eset után elárulva érezte magát a kolléganője szerint Fotó: MW archívum

„Eszter egy nagyon érzékeny ember”

Színházi berkekben senkit nem lepett meg a házaspár válása. Sőt bárki, aki alaposan megnézi Földes Eszter közösségi oldalát, gyorsan össze lehetett rakni a képet, mert eltűntek a közös képek és visszamenőleg többször posztolt a kapcsolatuk hullámvölgyére utaló verseket, dalokat, idézeteket. A bomba kanócát a Mintaapák sztárja maga gyújtotta meg, amikor kiírta:

"Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy." 

S bár ennél egyértelműbb nehezen lehetett volna a színésznő, sokan akkor még fenntartással kezelték. Egészen eddig, ma ugyanis hivatalos közleményt osztottak meg mindketten a válásukról.

Ehhez a színésznő később saját oldalán újabb sokatmondó idézetet osztott meg, most Feldmár Andrástól.

Akkor, amikor életemben először megéreztem azt, hogy mi az a gyász, mi az a siratás, a szívem úgy fájt, hogy azt hittem, belehalok.

De ahogy már említettük, színházi berkekben nyílt titok volt Földes Eszter és Lovasi András házasságának válsága.

– Eszter mindig is hatalmas amplitúdóval élte a kapcsolatukat, ő egy nagyon érzékeny ember – mesélte a Borsnak a kolléganő. 

Állítólag nem egy eset volt, hiszen András mai napig elképesztően népszerű a nők körében. Egy-egy ilyen sztori után Eszter mindig végzetes árulásnak élte meg a történteket, persze ki ne értené meg. Ilyenkor mindig elküldte, de aztán újra és újra megbocsájtott és nem csak a közös gyerekük, Álmos miatt. Hanem mert bármit is tett a férje, a szerelem nem múlt el. Hangos szerelem volt az övék, nagy lángolással, hiába szurkoltunk nekik, de rohantak a végzetük felé. Az utolsó esetet már sem az anyai szív, sem a szerelmes szív nem tudta megbocsájtani!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek