BÉKE

Exkluzív interjú: Gábor Zsazsa özvegye kibékült 50 évvel fiatalabb választottjával

Doris

Létrehozva: 2024.07.01.

Tavaly még arról szóltak a hírek, hogy Frédéric von Anhalt kitagadta az örökösét. Gábor Zsazsa özvegyének barátja a Borsnak megerősítette: a páros újra együtt.

Sokáig nem lehetett arról hallani, hogy miként alakul Frédéric von Anhalt kapcsolata a nála mintegy 50 évvel fiatalabb Kevin Feucht német focistával, akit az Adults Adopting Adults című amerikai valóságshow kamerái előtt – Gábor Zsazsa özvegyének elmondása szerint – hivatalos úton fogadott örökbe. 

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt
Frédéric von Anhalt kibékült a fogadott fiával. (Fotó: Máté Krisztián)

Sőt, együtt vettek részt Gábor Zsazsa 2021. júliusában tartott budapesti temetésén, de 2022 elején már arról szóltak a hírek: megromlott a viszonyuk. 
Miután Gábor Zsazsa özvegye azt nyilatkozta, hogy szeretné semmissé tenni az örökbefogadást, Kevin Feucht – aki sajtómegjelenéseiben és a közösségi médiában a Kevin von Anhalt nevet használja – felháborodva nyilatkozott a TMZ amerikai bulvárlapnak, amiért Frédéric von Anhalt nyilvánosan kritizálta, mondván nem tölt elég időt vele.

Nagyon sok energiát és időt fektettem ebbe az egészbe – mondta akkor a Kalifornia és Németország között ingázó fiatal. Utána arról szóltak a hírek, hogy az idén 81 éves herceg továbbra is keresi a tökéletes örököst, aki nem csak az asszisztense lenne, hanem olyasvalaki, aki sok időt töltene vele és betegség esetén ápolná.

Úgy érzem, minden lehetőségem megvan arra, hogy Magyarországon találjam meg ezt a személyt, miért is ne? – mondta a Borsnak adott exkluzív interjújában idén év elején.

Szent a béke Gábor Zsazsa özvegye és a fiatal örökös között 

Most úgy látszik, tökéletes az összhang Gábor Zsazsa özvegye és legutóbbi örökbefogadottja közül. Navarrai Mészáros Márton újságíró, író, aki másfél évtizede ismeri Frédéric von Anhaltot, az előző héten többször is találkozott a herceggel.

Frédéric valamiért nem tudott hívást kezdeményezni és fogadni, mobilnete sem volt. Elmentünk együtt az egyik szolgáltatóhoz, de végül ott sem tudták orvosolni a problémát, mert kiderült: a külföldön tartózkodó amerikai ügyfelek másfél napig nem tudtak telefonálni, üzenetet küldeni és adatot használni. Így végül az egyik nívós budapesti cukrászdába ültünk be, ahol konkrétan végigettük az étlapot és jót beszélgettünk a kétórás ottlétünk alatt– mesélte Navarrai Mészáros Márton a Borsnak.

Gábor Zsazsa özvegye
Navarrai Mészáros Márton és Gábor Zsazsa özvegye a cukrászda teraszán. (Fotó: Magánarchívum)

Bár Kevinnel már többször találkozott, Mártont kicsit meglepte, hogy Frédéric von Anhalt herceg meghívta vacsorázni az örökbefogadott fiúval együtt.

– Az egyik népszerű, V. kerületi, olasz konyhájú étterembe mentünk, ahova nem volt foglalásunk. Kint szerettünk volna leülni, de esélytelen volt. Amikor az ültetőpincérrel kezdtem beszélgetni, Frédéric odaszólt nekem: Márton, mondd neki, hogy busás borravalót fogunk itt hagyni! Eleinte úgy volt, hogy csak a bárnál lesz helyünk, de végül megnyitottak nekünk egy teljes étteremrészt. Nagyon kellemes este volt, sokat és finomat ettünk, rendkívül jót beszélgettünk egy sor témáról – tudtuk meg a magyar baráttól. 
 

Gábor Zsazsa özvegye
Az olasz vacsora Budapesten. (Fotó: Magánarchívum)

– Engem Frédéric von Anhalthoz magánbarátság fűz, a médiacirkusz nem érdekel. Ezért csak annyit tudok mondani, hogy tényleg jóban vannak, látszólag nagyon közel állnak egymáshoz. Frankfurtból jöttek együtt, és Kevin már vissza is utazott Németországba – fűzte hozzá az Arany Medál-díj alapítójaként ismert szerző.

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt
Kibékült a fogadott fiú és Gábor Zsazsa özvegye. (Fotó: Magánarchívum)

Gábor Zsazsa özvegye a Bornsak mesélt a békülésről

Az özvegy a Borsnak megerősítette: egyáltalán nem titok, hogy Budapesten jártak a német fiatallal, magyar barátjának is azért engedte meg, hogy megossza a budapesti felvételeket a közösségi médiában.

Kevinnel most tényleg jó a kapcsolatunk: kétmillió dollárt adtam neki a leendő örökségéből. Ezért cserébe megígérte, hogy gondoskodik a Gábor-hagyatékról. Tervezünk egy dokumentumfilmet Zsazsáról, de emellett készíteni fogunk egy nemzetközi játékfilmet is, amelyben az egyik főszerepet fogja játszani

– részletezte a herceg lapunknak. Arról is kérdeztük, hogy mikor tér vissza Budapestre, de erre egyelőre nem tudott választ adni. 

Illusztris helyszín és illusztris társaság

Gábor Zsazsa özvegye nemrég közös felvételeket osztott meg a közösségi médiában Orbán Viktor miniszterelnökkel, akivel a budapesti Kempinski Hotelben találkozott. 

Orbán Vikror, Frédéric von Anhalt
Orbán Viktor találkozott Frédéric von Anhalt herceggel. (Fotó: Magánarchívum)

A kormányfő, akinek régóta figyelem a tevékenységét, meghívott az irodájába is, de erre csak egy következő alkalommal kerülhet sor

– mondta nevetve a herceg.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek