LAJCSI

Galambos Lajcsira a történtek ellenére is büszke a lánya

Buster

Létrehozva: 2024.07.30.

A fiatal divattervező szinte egyetlen pillanat alatt vált felnőtté, amikor tíz évvel ezelőtt a kommandósok ébresztették, majd elvitték az édesapját Galambos Lajost és az édesanyját is. Galambos Boglárka most kimondta, minden történés ellenére is büszke a szüleire.

Galambos Lajos egy szem lánya 24 éves és bár kamaszkorában hatalmas trauma érte őt és persze az egész Galambos családot, amikor a hatóságok hajnalban rajtaütöttek a 8 évvel később közműlopásért és vesztegetésért elítélt trombitaművészen, végül sikeres és boldog fenőtt lett belőle. Galambos Boglárka most a Palikék világa by Manna YouTube-csatorna legfrissebb adásában beszélt arról, hogy a szüleibe vetett hitét és bizalmát nem tudta megtörni sem a hosszadalmas jogi procedúra, sem pedig az a tény, hogy Galambos Lajost végül bűnösnek találták és börtönbe is zárták.

Galambos Boglárka
A fiatal divattervező továbbra is büszke arra, hogy ki az édesapja (Fotó: YouTube)

Ugyanúgy felnézek rákjuk, sőt...”

Mindkettőjükre sok minden miatt nézek fel. Édesapámra nyilván a makacssága és az önfejűsége miatt, hiszen így ért el ennyi mindent. Látom, hogy honnan indult és hová jutott. Művészként értékeket teremtett és meghatározta egy generáció szórakozását. 

A szüleim felé érzett büszkeségemet nem törte meg a helyzet.

Én ugyanúgy felnézek rájuk, sőt… mondta Palik Lászlónak a netes műsor felvételén Boglárka, akit mélyen érint, hogy az egykor közönségkedvenc édesapja népszerűségét megtépázta a már unalomig ismert büntető ügy. – Azt nagyon sajnálom, hogy annak az embernek, akire én rendkívül felnézek, amiért végig dolgozta az életét azért, hogy maradandót alkosson, fenntartáson egy családot és mindent megadjon nekünk, most rossz a megítélése. Szerintem ez igazságtalan – magyarázta a fiatal divattervező, majd hozzátette, nem szokott vitába bonyolódni senkivel, aki megjegyzést tesz édesapjára.

Galambos Boglárka
Galambos Bogi sajnálja, hogy édesapja népszerűségét megtépázta a bírósági ügye (Fotó: YouTube)

Nem az én dolgom elmagyarázni bármit is”

Aki felveti témaként a történteket és negatívan teszi, az nyilván nem ismer és csak belém akar kötni. Ezért nem érzem, hogy nekem reagálnom kéne. Aki a médiában megjelent hírek hatására ítélkezik, vagy a rosszindulatú emberek véleménye nyomán, annak nem az én dolgom elmagyarázni bármit is. Ráadásul valószínűleg őt nem is érdekelné, amit mondok – tette hozzá Galambos Boglárka.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek