Beszólás

"Tudod, mennyi nálad csinosabb lány van?" – rajongóitól kapott pofont Gáspár Evelin

G.X

Létrehozva: 2024.07.29.

Ismét kapott hideget és meleget is Győzike lánya.

Gáspár Evelin rendszerint alaposan megosztja a net népét: van, hogy odavannak érte, és nem győzik csodálni, mennyit változott, valósággal egy új ember lett, amióta lefogyott, és sokan követhetnék a példáját mind kitartásban, mind önbizalomban; míg máskor keményen beszólnak neki, a külseje, vagy épp a ruhaválasztása miatt. Az egyszer szexinek kikiáltott, máskor sokakat idegesítő lány úgy tűnik, ezúttal is kihúzta a gyufát egyeseknél – bár nem igazán értjük, mivel, hiszen nagyjából ugyanazt tette, mint eddig is: posztolt. Győzike lánya friss posztjában épp egy autót reklámoz, a kommentelők közül azonban többen a nemtetszésüket fejtették ki:

Minden nap téged kell bámulni. Tudod, mennyi nálad sokkal csinosabb lány van, akiknek szebb ruhájuk van? És a családjukat is szeretik. Unalmas vagy

 – osztotta ki egy hozzászóló Evelint.

– Már unalmas ez a csaj – csatlakozott rá ez utóbbi kritikára egy másik követője.

Persze olyan is akadt, aki épp tetszését fejtette ki, míg más arra bíztatta a celebet, hogy ne törődjön a negatív kommentekkel, emellett olyanok is akadtak, akik praktikusabb mederbe terelték a beszélgetést, és afelől érdeklődtek, hogy Evelin hol vette a ruháját illetve a karkötőjét. A posztot, mely alatt többen a nemtetszésüket fejtették ki, míg mások a támogatásukról biztosították a celeblányt, ide kattintva lehet megnézni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek