ROKONSÁG

Gáspár Zsolti a Demcsák Zsuzsához fűződő kapcsolatáról vallott

D.G.

Létrehozva: 2024.07.12.

A Farm VIP műsorvezetői három hónap után végre újra találkoztak, mert elkezdődött a Farm VIP ötödik évadának forgatása. Gáspár Zsolti a Borsnak elmondta: nagyon szoros a kapcsolatuk Demcsák Zsuzsával, éppen ezért annak új férjét még le kell csekkolnia.

Már ötödik éve, hogy a népszerű Zsolti gazda és a Tv2 gyönyörű sztárja együtt vezetik a TV2 Farm VIP műsorát. Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa közt ez idő alatt nagyon jó barátság alakult ki, családjaik összejárnak. Az elmúlt hónapokban azonban nem találkoztak, de most újra együtt forgatnak. 

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa idén is együtt vezetik a Farm VIP műsort Fotó:  Bors

 Gáspár Zsolti meg akarja ismerni Demcsák Zsuzsa férjét

Nagyon nehéz időszakon van túl a TV2 sztárja, akit egymás után háromszor is meg kellett műteni. Gáspár Zsolti mostanra felépült és nagyon boldog, mert elkezdődött a Farm VIP ötödik évadának forgatása, amit a kezdetektől Demcsák Zsuzsával vezetnek.

- Alig vártam, hogy elkezdődjön a forgatás, imádom ezt a műsort – mondta a Borsnak Gáspár Zsolti. 

Zsuzsával az elmúlt hónapokban nem is találkoztunk, így most amikor végre újra megláttuk egymást, annyira örültünk, hogy el kezdtünk szaladni egymás felé, erre én nem megbotlottam egy buckában? El is vesztettem az egyensúlyomat, ráestem Zsuzsára, még most is fáj kicsit a fejem. Imádom ezt a nőt, sok ilyen ember kellene erre a világra. Nemcsak zseniális szakember, de végtelenül jó ember. Összejárunk családilag és mindenben, tényleg mindenben segít, például tanítja a gyerekeimet angolul. És azt se felejtsük el, hogy belőlem ő csinált műsorvezetőt, mindent tőle tanultam.

SZL_5128
Volt Farm VIP szereplő, aki meglepetést okozott Gáspár Zsoltnak (Fotó: Szabolcs László)

Zsolti gazda élvezi, hogy ő a főnök

Zsolti gazda arról is beszélt, hogy imádja elvenni a telefonokat a celebektől és imádja nézni az arcukat, amikor trágyázni kell a farmon.

- A legtöbb híresség, aki szerepel a Farm VIP-ben, még életében nem látott haszonállatot, nem volt a kezében kapa, vasvilla. De az biztos, hogy soha életében nem trágyázott ki a disznók, vagy a kecskék alól. Jaj, ahogy be tudják fogni az orrukat, amikor be kell menni. Az eddigi évadokból egyébként nekem a legnagyobb meglepetés a luxusfeleség Noémi volt, akiről azt hittem, hisztizni fog, de az apám úgy tudott dolgozni és közben még kedves is volt, le a kalappal, azóta is tartjuk a kapcsolatot. Remélem az idei évadban is lesz ilyen meglepetés! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek