Buli

Megvendégeli a magyar válogatottat Gáspár Zsolti

Cs.G.

Létrehozva: 2024.07.01.

A TV2 sztárja elmondta, hogy báránnyal várná a válogatott focistáinkat. Gáspár Zsolti már elküldte az MLSZ-nek a meghívót és várja, hogy Marco Rossi fiai lejöjjenek a farmra.

Mint ahogy arról korábban a Bors beszámolt már, Gáspár Zsolti meghívta a farmjára a magyar válogatottat, ennek az volt akkor a feltétele, hogy tovább jussanak a csoportkörből. Bár a nemzeti tizenegynek ez sajnos nem sikerült, a Zsolti gazda így is állja a szavát, és szívesen megvendégeli Marco Rossi-t és csapatát. Nemrég a TV2 Mokka műsorában mesélte, hogy milyen bulival várja Szoboszlaiékat.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti tartja az ígéretét és hatalmas bulit ígér a válogatottnak (Fotó: Szabolcs László)

 

Én már elküldtem neki a faxot, de még nem kaptam vissza választ az MLSZ-től. Innen is üzenem Csányi Sándor elnöknek, hogy szedje össze a brigádot, és küldje lefelé őket. Nagyon szeretném ha ő is lejönne, de Rossi bátyámnak mindenképpen el kéne jönnie, meg a csapatnak és Szoboszlainak is. Levágunk egy birkát, meg egy borjút, nyársalunk, és csinálunk nekik macsánkát ( Nógrád megyében így hívják a paprikás krumpilt - a szerk.). Lesz ott mindenféle kaja, és sütnek az asszonyok rétest. Én nagyon várom őket, remélem elfogadják a meghívást és visszaküldik a faxot

 – mesélte a műsorban Gáspár Zsolti, aki elmondta, hogy nagyon drukkolt a válogatottnak.

Magyar Válogatott
Válogatottat programokkal, magyaros ételekkel várja Zsolti (Fotó: Mirkó István)

Külön programmal készül Gáspár Zsolti

Zsolti nemcsak finom ételekkel, hanem jó programokkal is készül, ha a válogatott elfogadja a meghívását, és ellátogatnak hozzá a farmra.

Lenne nekik bemutató, roma táncegyüttes, élő cigány muzsikát, cigány gyerekek verset mondanának nekik, megmutatnánk neki a kultúránkat, és együtt fociznának velünk. Rossi bátyám pedig elmondaná nekünk, hogy mi volt eddig a sikerünk – mesélte Zsolti, aki tiszta szívből örülne, ha elfogadnák a meghívását a fiúk.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek