Gyász

"Összetörök, és nem tudok mit kezdeni magammal" - pokolian fáj a gyász Gelencsér Timinek

Bors

Létrehozva: 2024.07.25.

Fájdalmas veszteség érte a gyönyörű modellt. Gelencsér Timi még mindig nem tette túl magát szeretett kiskutyája, Licsi halálán.

Gelencsér Timi Licsi nevű imádott kutyáját már több mint egy hónapja vesztette el. Bár Füge, másik mentett kutyusa ott van vele, így is hiányzik neki Licsi feltétel nélküli szeretete. A modell azért sincs könnyű helyzetben, mert ezzel egyik rémálma vált valóra, hisz egyik szerettét vesztette el.

Gelencsér Timi
Gelencsér Timi örökbefogadott kutyája Füge egy szörnyű élet elől menekült meg (Fotó: Bors)

Legnagyobb félelmét élte át

A volt szépségkirálynő számára az elképzelhető legborzalmasabb dolog, hogy elveszítsen valakit, aki közel áll hozzá. Timi pedig kutyáira is családtagként tekint, így számára ez olyan érzés, mintha egy közeli hozzátartozóját vesztette volna el.

A legnagyobb félelmem a szeretteim elvesztése. Nem félek a pókoktól, nem félek a sötétben, nem félek a horrorfilmektől. Tényleg az az egy, ha a szeretteimet elveszítem, akkor én is olyan vagyok, hogy összetörök, nem tudok mit kezdeni magammal, és ez az a félelem, ami bennem van.

Gelencsér Timi első kutyája volt Licsi

Mindenki életében sok meghatározó első élmény van. Nincs ez másképp az első háziállatunkkal sem. A sportolónak pedig Licsi volt az első kiskutyája, így különleges helyet foglal el a szívében. Vele együtt nőtt fel, végigkísérte őt a felnőtté válás útján.

— Ugye Licsi volt a családi kiskutyánk, és aki nem szereti a kutyákat, nem is érti, hogy miért visel ez meg engem ennyire. De tényleg ő volt az első kiskutyánk, és rengeteget tanultunk tőle. Még anyukámnál laktunk a nővéremmel, amikor örökbe fogadtuk. Vele együtt nőttünk fel úgymond a felnőtt korban, és ő mindig ott volt.

Még hosszú idő, mire túl teszi magát a veszteségen

Timi számára nem egyszerű feldolgozni a gyászt. Nehéz megemésztenie, hogy az a szeretet, amit eddig kapott kutyájától, már nincs többé. Még az eb hamvaiért sem tudott elmenni, pedig már hetek óta lenne rá lehetősége. Szerinte ezt a fájdalmat csak az érezheti át, aki szereti a kutyákat. Szerinte, mint mindennek, ennek is megvan a maga ideje, amíg ezt a szomorú esetet fel tudja valaki dolgozni.

Én nem gondolom, hogy ilyen gyorsan ezeken a dolgokon túl tudjuk tenni magunkat. A kutyáknak ugye feltétel nélküli a szeretete, és amikor egyik pillanatról a másikra ezt elvágják, akkor ott állsz értetlenül, hogy ez miért történt. Úgyhogy ezt még egy idő lesz feldolgozni, azt gondolom. Ez nem megy könnyen, és nem megy gyorsan. 

@borsonline Agárvért kapott Gelencsér Timi kutyája! Gelencsér Timi kutyusa másodszor került kórházba, mert a szervezete nem termel elég vért. #bors #gelencsertimea #gelencsertimi #kutya #licsi #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek