Gyász

Nem bírta már tovább, 53 évesen meghalt a Bűbájos boszorkák főszereplője

B. V.

Létrehozva: 2024.07.14.

Shannen Doherty évek óta küzdött mellrákja ellen, de nem sikerült legyőznie azt.

Mindössze 53 évesen elvesztette a harcát betegségével szemben Shannen Doherty a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszárkák sztárja. Az amerikai színésznő évek óta küzdött a mellrákkal. Első diagnózisát a daganattal kapcsolatban 2015-ben kapta meg. Onnantól kezdve pedig teljes nyíltsággal és őszinteséggel vallot küzdelmeiről és arról, hogyan esett át maszektómián, azaz melleltávolító műtéten, kemoterápián és más kezeléseken is. 

'Charmed' TV Series
Elhunyt a Bűbájos boszorkák sztárja Fotó: The WB

2017-ben örömmel jelentette be, hogy tünetmentes. Azonban 2020-ban jött az újabb lesújtó hír: a rák visszatért, méghozzá végstádiummal. Újra elkezdte tehát a terápiáit, ismét megosztva rögös útját a nyilvánossággal. 2023-ban azonban megtudta, a rák terjedni kezdett, áttétes lett. A csontjaiban és az agyában is kimutatható volt a gyilkos kór, írja az UNILAD.

Küzdelmét vele szemben pedig a minap, július 13-án vesztette el:

Mély fájdalommal tudajuk, hogy Shannen Doherty színésznő szombaton, július 13-án életét vesztette évekig tartó rákos betegségével való harcát követően. 

- közölte a ügynöke, ami sokkolta a sztár rajongóit és kollégiáit.

Összetört a szívem. Megtiszteltetés volt Shannen Doherty-vel találkozni munkánk során kicsivel több, mint két évvel ezelőtt. Tele energiával és pozitív kisugárzással. Annyira fiatal volt. Annyira tehetséges. Legyen neki könnyű a föld. 

- búcsúznak tőle sorra.

Shannen Doherty Visits LIVE with Kelly and Mark
Doherty 53 évet élt Fotó: ZUMAPRESS.com

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek