Furcsa szokás

Harry herceg üvöltött, amikor meglátta Meghan ajándékát, gyorsan a kukában landolt

N.T.

Létrehozva: 2024.07.13.

A királyi családnak nagyon különös hagyománya van a karácsonyi ajándékok terén, – ami azért érthető is, hiszen már mindenük megvan –, de amit Meghan adott Harrynek arra egyszerűen nincsenek szavak.

Sokan feltették már maguknak azt a kérdést az évek során, hogy vajon mit vesznek egymásnak a szupergazdagok karácsonyra, amikor a pénz nem akadály. Megajándékozhatják egymást egy elegáns új autóval, a legcsillogóbb ékszerekkel vagy egy felbecsülhetetlen értékű műalkotással is. 

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Meghan Markle rendesen meglepte Harry herceget Fotó: i-Images / eyevine

Ami azonban a királyi családot illeti, tudjuk, hogy inkább a vicces és figyelmes ajándékokat részesítik előnyben a drága dolgok helyett. Kiderült, hogy Harry herceg és Meghan Markle azután is követte ezt a hagyományt, hogy kiléptek királyi családból és az Egyesült Államokba költöztek. A Tartalék című könyvében Harry egy figyelmes ajándékra emlékszik vissza, amit a felesége adott neki 2020-ban – ez volt az első ünnepi időszakuk, miután kiléptek magas rangú szerepeikből.

Kifejtette, hogy Meghan egy helyi boltban észrevett egy karácsonyfadíszt, amelyen a királynő arcképe volt, és „azt gondolta, tetszene neki”. Valóban tetszett is, azt mondta, hogy „ordított a röhögéstől”, amikor kinyitotta, és azonnal a karácsonyfára tette, Archie szemmagasságába. Az édes ajándék azonban nem tartott sokáig, mivel Archie – mint minden kisgyermek – lenyűgözőnek találta a fát, és letépte a díszt, ami darabokra tört.

Megragadtam egy szemeteslapátot, és felsöpörtem a darabokat, miközben arra gondoltam: Ez furcsa

– idézi a Mirror Harry könyvét. 
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek