Kritika

Szenvedélyes csókcsatája miatt szedik szét Harsányi Leventét

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.07.20.

A műsorvezető már másfél éve van együtt párjával, és úgy tűnik a szerelem és a szenvedély továbbra is körüllengi őket. Harsányi Levente azonban most kapott hideget-meleget legutóbbi csókolózós videója alá.

Harsányi Levente sokáig szingliként tengette az életét míg két évvel ezelőtt rátalált a húsz évvel fiatalabb kedvesére, Larára. A pár közt azóta is lobog a szerelem tüze, a műsorvezető pedig boldogabb mint valaha. Bár Levente igyekszik védeni a magánéletét, néha a rajongóinak is megmutatja azt a szenvedélyt, ami táplálja szerelmük tüzét.

Harsányi Levente
Harsányi Levente és Lara között hatalmas a szerelem (Fotó: Archív / hot! magazin)

Tüzes csókcsata miatt kezdték ki

A napokban Harsányi Levente a közösségi oldalán osztotta meg, amint a romantikus estét megkoronázva forró csókban egyesültek a teraszon. A pár végig mosolyogva és folyamatosan egymást ölelve látható a rövid videón, ami bár sok gratulációt kapott, nem mindenki örült ennek az érzelmes pillanatnak. A videó egyik pillanata felkerült a Reddit-re, ahol sokan durva kritikával illették a szerelmes pillanatot.

– Nem tudom, való-e, mindenesetre inkább kinyomom a szemem, minthogy Harsányi Levit lássam szenvedélyes csók közben.

– Most ez a menő , hogy 30 évvel idősebb palival szenvedélyesen kell csókolózni az interneten fejezték ki durván a véleményüket Levi és Lara tüzes csókja miatt, de volt olyan is, aki sokkal durvább stílust engedett meg magának.

Harsányi Levinél azt érzem, hogy nem annyira tudja elfogadni, hogy öregszik. Ezért van szükség ilyen nyál képekre. Következő az lesz, hogy megmutatja, hogy bibibi az én csajomnak nagy a cicije? 

– írták a rosszalló kommentelő.

Mindig nagy tisztelettel bánik a nőkkel Harsányi Levente

Harsányi Levente mindig tisztelettel beszél a nőkről, de az ő esetében tettekben is megnyilvánul. A műsorvezető elmondta a véleményét, hogy szerinte se udvarolni nem tudnak, se szakítani az emberek.

Nem tudunk úgy beszélni és kommunikálni a kiszemeltünkkel, ahogy azt kell. Ez nem egy ódivatú gondolkodás, szerintem ezt a mindennapokban is így kellene. Látom, hogy mennyire örül valaki, amikor egy jó szót mondok neki. Semmibe nem kerül, csak egy pici figyelmesség – mondta, korábban nőnap alkalmából, Levi a Ripostnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek