botox

Házasság első látásra: Petra külseje megint óriásit változott — videó

M. K.

Létrehozva: 2024.07.04.

Dávid Petra újfent szépészeti beavatkozáson járt, ezúttal olyan területet is töltetett az arcán, amit korábban még soha. A Házasság első látásra szereplője elmesélte, hogy nem érezte komfortosnak a külsejét.

Dávid Petra sosem csinált titkot belőle, hogy botoxoltatott, erről korábban a Ripost-nak adott interjújában beszélt. A Házasság első látásra ismert szereplője nemrég óriási átalakuláson ment keresztül, hiszen ikonikussá vált hosszú, fekete haját rövid, szőkésbarnára cserélte.

Házasság első látásra Dávid Petra
Házasság Első látásra Petra jobban szerette hosszú haját (Forrás: Dávid Petra)

Nem érzi önazonosnak

Az azóta eltelt időben még mindig nem sikerült megszoknia az újdonságokat, mint mondja, még az is lehet, hogy hamarosan újra fodrászhoz megy:

Adtam időt magamnak, de nem vagyok kibékülve a hajammal, még mindig szokatlannak érzem. Még nem jöttem rá, hogy a színe nem jó, vagy a hossza, akár a kettő együtt, de valahogy nem érzem magaménak. Azt gondoltam, hogy csak túl nagy volt a váltás, de ennyi idő alatt már megszokhattam volna. Ez a hossz praktikus, gyorsan szárad, nyáron előnyös. De hosszú hajjal valahogy olyan magabiztos voltam, ez most hiányzik.

Petra bevallotta, hogy néhány hete a körmei is rövidek, ezzel aztán annyira sem tudott megbarátkozni, mint a frizurájával: 

Rég utáltam ennyire valamit, tudom, hogy ez a divat, de minden alkalommal ránézek a kezemre és azt látom, mintha egy férfié lenne, akinek véletlenül ki lett lakkozva a körme.

Mondjuk most már eltalálom, mire akarok kattintani a telefonomon, az elején még az sem sikerült, mivel hosszú körmökkel egészen másképp nyúl az ember az érintőképernyőhöz.”

A Házasság első látásra sztárja szereti az esztétikai beavatkozásokokat

Petra legfrissebb videójából kiderül, hogy megint botoxoltatott, amit egyáltalán nem tart elítélendőnek:

Szájfeltöltésem voltam körülbelül egy hónapja, illetve homlok botox és arc töltés is volt, egy úgynevezett ‘szupermodell look’ nevű beavatkozás. Az a baj ezekkel, hogy az ember ahogy tükörbe néz, nem látja, hogy bármi is meg lenne csináltatva, mert természetes hatású és megszokja a szemed.

Én sem látom magamon, maximum fényképeken, valószínűleg ezért lehet ezt túltolni egy idő után. A Szupermodell look most lett először megcsináltatva, és nagyon elégedett vagyok vele. Én még mindig természetesnek gondolok ennyi beavatkozást, de azzal is ki vagyok békülve, ha a követőim más véleményt fogalmaznak meg ezzel kapcsolatban. Az számít igazán, hogy én hogy érzem jól magam a bőrömben vallja Petra. 

@davidpetraedzo Szombaton tenyek pluszban bővebben @drPéterIván-med&beauty #botox #supermodellook #arckezelés ♬ eredeti hang - Dávid Petra

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek