egészség

Hódi Pamela elárulta: több mint két éve küzd a Covid szövődményeivel

Niki

Létrehozva: 2024.07.24.

Módosítva: 2024.09.05.

A sztáranyuka nemrég Demeter Richárd és a Belodore közös kollekciójának bemutatóján járt, ahol a divat mellett az illatok voltak főszerepben. Ám Hódi Pamela nem tudta teljes egészében élvezni az eseményt, ugyanis a koronavírus óta súlyos szövődménnyel küzd, ami a mindennapi életére is rányomja a bélyegét.

A Demeter Richárd és a Belodore egy exkluzív esemény keretén belül mutatta új, közös kollekcióját, ahol a Richárd által tervezett gyönyörű ruhák és a hozzájuk párosított különleges luxusparfümök voltak a középpontban. A partira számos sztár meghívást kapott, köztük volt Hódi Pamela is, aki lapunknak árulta el, hogy sajnos az eseményt nem tudta úgy élvezni, ahogy szerette volna, ugyanis a Covid óta nem minden tért vissza a régi kerékvágásba nála.

Hódi Pamela Demeter Richárd x Belodore
Hódi Pamela insta-influenszer elárulta: még mindig küzd a Covid szövődményeivel (Fotó: Rozman Péter)

Pamela az est témája kapcsán bevallotta, hogy sajnos a szaglása már évek óta nem tér vissza, így ő leginkább csak a látványt tudta élvezni:

— Őszinte leszek, én a Covid óta nagyon szenvedek a szaglással és az ízleléssel, sajnos nekem ez már nem működik annyira. Emiatt én nagyon kevés parfümnek érzem bármennyire is az illatát.

A sztáranyuka azt is elárulta, hogy hogyan tudja kezelni ezt a helyzetet:

Fogalmam sincs, hogy ezen lehet-e segíteni, annyira nem jártam ennek utána. Inkább megtanultam ezzel együtt élni, és annyira már nem is zavar. Nagyon sok olyan parfümöm van, aminek még régről emlékszem az illatára, ezért tudom, hogy milyen, és szeretem, úgyhogy újra és újra megveszem.

Hódi Pamela ezért az illatért van oda

Persze azért néhány parfüm illatát még így is érzi, ami valószínűleg szintén közrejátszik abban, hogy az intenzívebb aromákkal lehet levenni a lábáról:

Egyébként én a fűszeres, erős illatokat jobban kedvelem, ezért általában, ha parfümről van szó, akkor is ebbe az irányba mozgok.

De a tiszta ruha illatát is nagyon szeretem, szóval ha valakin megérzem ezt a friss öblítőillatot, azért odáig vagyok

tette még hozzá nevetve az influencer.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek