Megható

Így reagáltak a hazai sztárok Céline Dion visszatérésére - Videó

D.G.

Létrehozva: 2024.07.27.

Hatalmas bátorságról és erőről tett tanúbizonyságot a gyógyíthatatlan betegsége miatt évek óta visszavonult világhírű énekesnő a párizsi olimpia nyitó ünnepségén. Céline Dion visszatérését a külföldi és a magyar sztárok sem tudták könnyek nélkül végignézni.

Hosszú küzdelmek után először lépett közönség elé és énekelt a gyógyíthatatlan autoimmun betegségben szenvedő világsztár. Céline Dion párizsi olimpiai visszatérésére minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy az egész világ egy emberként figyelt. És az énekesnő akkorát énekelt, mint fénykorában, nem lehetett könnyek nélkül végignézni. Elképesztő produkciójával hatalmas inspiráció lehet mindenki számára, hogy nem szabad feladni soha az álmainkat… 

Céline Dion
Céline Dion a párizsi olimpia nyitóünnepségén tért vissza Fotó: Facebook/Céline Dion

Zdroba Patrik Céline Dion visszatéréséről: Folytak a könnyeim!

A magyar énekes számára mindig is a kanadai énekesnő volt az igazi példakép. Saját bevallása szerint ő Céline Dion nemcsak itthon a legnagyobb rajongója, de az egész világon is. Így érthető módon az olimpiai nyitóünnepséget a televízió előtt nézte feleségével

– Amikor elengedték a tüzet, akkor tudtam, hogy most jön Ő – kezdte lapunknak Zdroba Patrik. – Annyira izgultam érte, elképesztően bátor és erős, hogy ilyen küzdelem, ilyen betegséggel küzdve ezt bevállalta, hiszen az tudta, hogy most az egész világ elé áll ki, az egész világ őt nézi. 

Pár éve a betegsége miatt rekedtséggel küzdött, rengeteget készült, hogy az olimpián Párizsban ezt a dalt így, ilyen tökéletesen tudja előadni, visszahozta a hangját! Neki ez volt az álma, hogy visszatérjen még a színpadra és tessék, kiállt a világ legnagyobb színpadára és csodálatosan énekelt. Folyt a könnyem, miközben hallgattam. A világon a legnagyobb inspiráció Céline Dion visszatérése, hogy sose add fel az álmaidat!

Ábel Anitát is lenyűgözte a világsztár visszatérése, ő csak annyit írt meghatódva: Csoda volt!

Kökény Attila is nagy rajongója Céline Dionnak, örül a visszatérésének.

Hála legyen az ISTENNEK! Megkönnyeztem de természetesen örömkönnyek, hogy újra tud énekelni

– írta Facebook oldalán az énekes.

Szíj Melinda, a 2010-es Megasztár felfedezettje így reagált a világsztár visszatérésére: A könnyeim is kipotyogtak. Egyszerűen varázslatos. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek