Állás

Illegetés-billegetés és dőlnek a milliók? Kiderült, miből él valójában ilyen jól Csuti barátnője

Létrehozva: 2024.07.15.

Módosítva: 2024.07.15.

Mindig az volt a célja Csuti barátnőjének, Sudár Biankának, hogy legyen egy olyan munkája, amiből stabilan meg tud élni.

Ha valaki részt vesz egy szépségversenyen, sokan hajlamosak azt gondolni, ő csak ennyit tud. Illegeti, billegeti magát és dőlnek a százezrek, mi több a milliók. Közben ez egyáltalán nem így van - világított rá riportjában a Tények Plusz. Szabó András, azaz Csuti barátnője, Sudár Bianka 2018-ban a Miss Balaton döntőse volt, miközben egy elektronikai termékeket gyártó cégnél dolgozott.

 Sudár Bianka csuti
Mindig az volt a célja Csuti barátnőjének, Sudár Biankának, hogy legyen egy olyan munkája, amiből stabilan meg tud élni

Értékesítési részlegen dolgoztam, amit nagyon szerette. Onnantól tudtam, hogy értékesítés vagy marketing, mindenképp szerettem volna emberekkel kapcsolatot tartani

- fogalmazott Bianka, aki a verseny után sem akart felállni az íróasztal mögül. Mindig az volt a célja, hogy legyen egy olyan munkája, amiből stabilan meg tud élni, és ami biztos. Jelenleg egy marketingügynöksénél dolgozik, árajánlatokat, megrendeléseket készít. Nemzetközi gazdálkodást végzett, nemrég pedig Vezetés és szervezés szakon diplomázott.

Mindenképpen szeretnék saját vállalkozást. Nekem egyébként a szüleim is vállalkozók, Csuti is, úgyhogy én mindenkitől ezt a szemléletmódot látom 

- tette hozzá.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek