Kórház

Először beszélt állapotáról a világsztár: fájt a feje, 3 héttel később emlékezetkieséssel ébredt Jamie Foxx

Bors

Létrehozva: 2024.07.02.

A népszerű színész vallott állapotáról. Mint Jamie Foxx elmondta, megjárta a poklot, az orvosok a fejében találtak valamit.

Az 56 éves hollywoodi színészt, Jamie Foxxot 2023 áprilisában, egy forgatásról vitték kórházba. Azt nem tudni pontosan, hogy milyen betegséggel küzd, de mint elmondta, járni sem tudott és az életéért harcolt. A sztár panaszai erős felfájással kezdődtek, majd felgyorsultak események – írja a The Sun. Ő a maga részéről 20 nappal később ébredt és nem emlékszik semmire. A nővére és a lánya vitte orvoshoz, ahol megállapították, hogy "valami történik a fejében". A színész ennél többet nem hajlandó elárulni az állapotáról, de nem kívánja senkinek, hogy hasonló helyzetbe kerüljön.

Jamie Foxx
Jamie Foxx először beszélt rejtélyes betegségéről  Fotó: AFP

Láttam az alagutat, de nem láttam a fényt

– számolt be halálközeli élményéről, amely szintén a rejtélyes betegségével lehet összefüggésben.

– Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, átéltem néhány dolgot... – tette hozzá Foxx, aki mostanra már jobban érzi magát és élete minden percét nagyra értékeli.

Nem 100 százalékos, és még mindig lazán veszi a dolgokat, de határozottan a felépülés felé halad. Izgatottan várja, hogy visszatérjen a munkához, ha eljön az ideje

– nyilatkozta a sztár jelenlegi állapotáról egy bennfentes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek