ESÉLY

Micsoda fotó: Kárpáti Rebeka újra együtt van milliárdos vőlegényével?

Doris

Létrehozva: 2024.07.01.

A színésznő az utazás mellett döntött a hétvégén, és meg sem állt Csíkszeredáig. Egyáltalán nem kizárt, hogy Kárpáti Rebeka exét, Lénárd Andrást látogatta meg!

Hónapok óta mindenki arról suttog a magyar médiában, hogy Kárpáti Rebeka eddig ismeretlen okokból szakított milliárdos vőlegényével, Lénárd Andrással, aki egy sörgyártócég tulajdonosa. Sőt, sokan már tényként könyvelték el, hogy a csinos színésznő újra a szinglik táborát erősíti. Ez azonban mégsem olyan biztos! Lehet, hogy Rebeka nem csak a káposztát szereti melegítve? 

Booby Tape parti Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka párja újra közel kerülhetett a szépségkirálynő menyasszonyához. (Fotó: Szabolcs  László)

Ám mielőtt ennyire előreszaladnánk, térjünk vissza egy kicsit a szakításra. Rebeka áprilisban a Zsákbamacska sajtótájékoztatójára már úgy érkezett, hogy nem viselte a gyönyörű jegygyűrűt ráadásul azt is megjegyezte, hogy a magánéletét érintő kérdésekre nem kíván válaszolni. Ez nem jelent túl jót.

A színésznőt viszont egy óriási, gyönyörű rózsacsokor várta a bejáratnál, amit feltehetően Lénárd Andrástól kapott. A virág mellé egy bíborvörös borítékba csomagolt üzenet is járt, amit Rebeka direkt nem a sajtótájékoztatón, a kíváncsi szemek előtt bontott ki. Vagyis András nagyon igyekezett, mindent megtett, hogy a feltűnő, szerelmet jelképező ékszer ismét ott csillogjon Rebeka ujján, vagy legalább egy beszélgetésre sor kerüljön, hogy tisztázzák a konfliktust.

Kárpáti Rebeka meglátogatta Lénárd Andrást?

Nos, könnyen lehet, hogy siker koronázta a sörmogul igyekezetét. Rebeka ugyanis szombaton arról számolt be egy 24 órán elérhető Instagram-történetben, hogy Csíkszeredába utazott, ami történetesen az exvőlegényének a szülővárosa. A színésznő nyilván nem véletlenül tartotta fontosnak, hogy egy szívecske kíséretében megossza a nagyvilággal, milyen gyönyörűnek is találja azt a vidéket, ahonnan András származik.

Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka Csíkszeredában járt, vajon miért? (Fotó: Instagram)

Nos, nem kizárt, hogy a volt szerelmeseknek sikerült tisztázniuk a köztük lévő konfliktust, és már el is ásták a csatabárdot. Vajon visszakerül a gyönyörű gyűrű Rebeka ujjára? Hamarosan kiderülhet!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek