Királyi család

Katalin hercegné teljesen kiborult: hallani sem akar erről

KL

Létrehozva: 2024.07.10.

A hercegnét már a puszta gondolat is rémülettel tölti el.

Korábban már több királyi szakértő is beszélt arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg szenvedélye a sport. Mindketten évtizedek óta sportolnak, nagyon versengőek, példájuk ragadós, a gyermekeik életének is részét képezi a sportolás.

Katalin hercegné, AFP
Katalin hercegné hallani sem akar arról, hogy fia, György herceg ebben kövesse apját (Fotó: AFP)

A hercegi pár igyekszik minél több sportot megismertetni a gyerekeikkel, ugyanakkor van egy olyan, amitől a walesi hercegné nagyon félti a legnagyobb gyermekét.

Katalin hercegné gyerekként aktívan sportolt, és ugyan most a betegsége miatt ez egy kicsit háttérbe szorult, de a mozgás azóta is fontos részét képezi az életének. Szeret teniszezni, vitorlázni, és állítólag szokott futni is. Vilmos herceg szintén imádja a mozgást, nagy kedvence a foci, és ő is vitorlázik. Nem is olyan régen kiderült, hogy György herceg és Sarolta hercegnő szintén vitorlázni tanul.

Bár a gyerekek a legtöbb hobbijukat a szüleiktől tanulják, akad egy, amitől Katalin hercegné nagyon félti György herceget. Ez pedig nem más, mint a motorozás, amit Vilmos herceg is nagyon imád.

Vilmos még mindig motorozik. Mindig rémülettel tölt el, amikor felszáll a motorra. Meg vagyok rémülve. Remélhetőleg vissza tudom tartani ettől Györgyöt

– mondta a walesi hercegné.

Vilmos évtizedekig élt a motorozásnak, már 19 évesen jogsija volt rá. Korábban elárulta, gyerekként is rajongott a járművekért, és logikus volt, hogy felnőttként vesz majd motort. Úgy tudni, ma már sokkal óvatosabb, erről maga beszélt Lajos herceg születése után nemsokkal.

− Háromgyerekes apuka vagyok. Vissza kell fognom magam. Hiányoznak a nagy utak, számomra a motorozás mindig arról szólt, hogy másokkal is legyek – idézi a Mirror Vilmost.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek