Királyi család

Katalin kikotyogta az igazat György hercegről

B. V.

Létrehozva: 2024.07.14.

Az ifjú herceg apjához hasonlóan az erősebb és pörgősebb ütemeket kedveli.

Katalin és Vilmos fiának, az ifjú György hercegnek nem mindennapi a zenei ízlése. Erről édesanyja vallott, aki elmondta, hogy 11 évese él és hal a Queen nevű rock együttesért, akiket II. Erzsébet ünnepségén ismert meg két évvel ezelőtt. A jelenleg Adam Lambert vezetése alatt álló együttes, amelynek néhai frontembere 1991-ben vesztette életét, teljesen belopta magát a herceg szívébe. 

HOT FELTÖLTÉS, KATALIN HERCEGNÉ
Katalin és Vilmos elsőszülöttje imádja a rockzenét. Fotó: GETTY IMAGES / GETTY IMAGES

Ezt Katalin ráadásul nem is másnak árulta el, mint magának a 41 éves Adam Lambertnek, akivel tavaly karácsonykor találkozott Westminsterben:

Hatalmas megtiszteltetés volt megismerni Katalin hercegnét, aki csodálatos volt. Szerettetteljes, földhöz ragadt, elbűvölő. A fiáról beszélt és arról a fellépésről, amit a királynő ünnepségén tettünk. 

- nyilatkozta az énekes, aki megtiszteltetésnek érezte ezt.

György tehát úgy néz ki, a szüleire ütött, akik szintén imádják a rock zenét. Apja, Vilmos herceg ugyanis többször említette, hogy imádja az AC/DC-t és a Thunderstruck című szmukat. Azt is bevallotta, hogy három gyermekével együtt kedvelei a kolumbiai popsztárt, Shakirát is, írja a Mirror.

Nincs is jobb annál, mint hétfőn felkelni egy hosszú hétvége után AC/DC Thunderstruckját hallgatva. Először, amikor meghallottam, úgy voltam vele, hogy egy kicsit ütős hétindító zenének kora reggel, de azóta állandóan hallgatom. A legjobb

 - jelentette ki a trónörökös. Hozzátéve, hogy számára ez az a zene, amivel a legjobb hangulatba kerül még Shakira 'Waka Waka" című dala mellett, amit kifejezetten a gyerekei miatt szeretett meg.

Sokat mozgunk rá. Sarolta kifejezetten, állandóan a balettruháiban rohangál rá a konyhában, őt pedig Lajos próbálja utánozni. Egy igazán boldog pillanat ez, amikor a gyerekek örömükben táncolnak és énekelnek.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek