KÉTELY

Kételkednek a követők: Nem lesz hosszú Tápai Szabina és Kucsera Gábor békülése

N.V.N.

Létrehozva: 2024.07.16.

Hiába a békülés, a boldogság, sokak nem hisznek abban, hogy hosszú távú lesz a sztárházaspár békülése. Tápai Szabina és Kucsera Gábor úszik a boldogságban, mégis vannak kételkedők.

Tavaly az egész országot váratlanul érte, amikor Tápai Szabina bejelentette, hogy 10 év és három közös gyermek után Kucsera Gáborral úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A kapcsolatuk megromlásához saját bevallásuk szerint a kajakozó hűtlensége és gyakori bulizásai vezettek, így végül a kézilabdázó besokkalt, és a hír kipattanása előtt már külön is költöztek. A válópert sosem adták be, de ma már jól tudjuk, hogy nem is fogják. Ugyanis Kucsiék a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorban közösen jelentették be, újra együtt vannak és már a kajakos vissza is költözött családjához.

Tápai Szabina, Kucsera Gábor
Tápai Szabina és Kucsera Gábor nemrég újra kimondták a boldogító igent Fotó: HATLACZKI Balazs

Tápai Szabina boldogságába a rosszakarók sem rondítanak bele

A sztorit eddig már egészen biztosan mindenki ismeri... A bejelentés után a házaspár közösségi oldalán júniusban több olyan fotó látott napvilágot, ami arra engedett következtetni, hogy egy esküvői ceremónián tartózkodik a család, arra azonban senki sem gondolt, hogy tíz év után épp ők a főszereplők, ugyanis június 29-én újra kimondták a boldogító igent. A két sportoló házasságuk újrakezdéseként nemrég ismét esküvőt tartott, amelyen Isten színe előtt is megerősítették a kapcsolatukat.

Valójában ez a történet mesébe illő, mégis sokan vannak azon a véleményen, hogy nem fog örökké tartani. Többen arra teszik le a voksukat, hogy hiába a boldogság, a békülés – ahogy szokták mondani: csak a töltött káposzta jó felmelegítve –, előbb-utóbb jön egy újabb probléma, ami miatt ismét elválnak útjaik. Mindenesetre jelenleg ez egyáltalán nem így tűnik. Az elmúlt időszakban készült fotóik alapján mint két tinédzser, úgy turbékolnak a szerelmesek. Az ilyen és ehhez hasonló megjegyzések mögött szimplán rosszindulat áll, és ahogy az lenni szokott, irigylik a sztárházaspár boldogságát. Ettől függetlenül a Redditen jó téma volt a sportolók kapcsolatának a kitárgyalása…

CER_0754
Tapai Szabina Kucsera Gabor 2020
Kucsiék boldogabbak, mint valaha Fotó: Czerkl Gábor

Sokan szurkolnak a házaspárnak

Meglepő módon azért akadtak olyanok is, akik szurkolnak nekik, hogy szerelmük legyen örök.

– Szerintem minimális esélyük van arra, hogy együtt is maradjanak – írta valaki, aki véleményét azzal magyarázta, hogy előbb-utóbb úgyis jön egy harmadik személy, aki miatt a házaspár valamelyik fele félrekacsint.

– És reggel már persze a kezében egy Bibliával ébredt, felhívta Szabinát, aki ugyanúgy értetlenkedve bámulta a saját példányát az ágyán. Majd megbeszélték, hogy Isten őket egymásnak teremtette, ez egy jel, és gyorsan megtértek – olvasható egy másik netező gúnyos megjegyzése, persze akadtak bőven olyanok is, akik szurkolnak Kucsiéknak.

Örülök, hogy megmentették a családjukat, és megpróbálnak együttműködni, nekem most is egy picit túl sok, hogy a médiában élnek, mert így most ezt pont ki tudják használni. 

– Azt hittem, hogy már megtartják a magánéletüket maguknak – fűzte a poszthoz valaki.

Jó látni, hogy ők legalább helyrehozták, mert helyre akarták, ha gyülekezet kellett hozzá, akkor az. 

– És? Legalább nem az alkoholba, másba menekültek. Jó látni őket újra, talán sosem voltak még ilyen boldogok, mint most, lehet róluk példát venni – írta egy rajongó, akinél minden bizonnyal alaposan kiverte a biztosítékot a többi poszt alatti komment.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek