Szívtipró

Kevin Costner – Lady Di szerelmes volt belé!

Létrehozva: 2024.07.07.

A válása után új életet kezdett színész körül igencsak zajlik az élet! Az exneje összejött egy pasival, és Costner is újra elkezdett randizni. Hiába öregszik, még mindig futnak utána a nők. Nemrég elárulta, hogy annak idején a néhai Diana hercegné szívét is megdobogtatta!

Nincs hiány randipartnerekből a Yellowstone sármos sztárjának új életében. A hatvankilenc éves, hétgyerekes Kevin Costner egy friss interjúban arról is mesélt, hogy húsz évvel ezelőtt a jelenlegi brit trónörököstől tudta meg: még az édesanyjának is tetszett!

Kevin Costnerről egy régi történet: Lady Di szerelmes volt belé - BORS
Úgy tervezték, Kevin Costner a hercegnő filmbeli partnere lett volna (Fotó: Profimedia / hot magazin)

Éppen Angliában tartózkodtam, és meghívást kaptam Vilmostól egy négyszemközti beszélgetésre, mivel tudta, hogy az édesanyjával ismertük egymást – mesélte Costner a People magazinnak. – A herceg rögtön ezzel a mondattal nyitott: „Az édesanyám odáig volt önért!”

Costner és Lady Di ismertsége egészen rendkívüli volt. A színész el akarta készíteni a Több, mint testőr második részét Diana hercegnével a női főszerepben.

Sarah Ferguson yorki hercegné beszélte rá a sógornőjét, hogy hallgassa meg Costner ajánlatát. Lady Di joggal mondhatta volna, hogy „Én hercegné vagyok! Mit képzel?” De nem tette, sőt kíváncsian nézett a kihívás elé.

Kevin Costnerről egy régi történet: Lady Di szerelmes volt belé - BORS
Kevin Costner el akarta készíteni a Több, mint testőr második részét Diana hercegné főszereplésével (Fotó: Northfoto / hot magazin)

Emlékszem, hihetetlenül kedves volt a telefonban, amikor felhívott, hogy feltegye a kérdéseit – folytatta a sztár. – Izgatottan kérdezte: „Ugye, lenne csókjelenetünk?” Hiába mondott igent, a filmből semmi sem lett. 1997 augusztusában kaptam meg a folytatás forgatókönyvét, csupán egy nappal Diana halálos balesete előtt.

hot feltöltés címlap
További sztárhíreket olvashat a friss hot! magazinban (Fotó: archív / hot magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek