Szívproblémák

Kiderült, mi okozta Tornóczky Anita szívproblémáit: ez állt a kismama ijesztő élménye mögött

B. V.

Létrehozva: 2024.07.24.

A 44 éves sztáranyuka mára jobban van, de nagyon oda kell figyelnie magára.

Mint arról korábban beszámoltunk, Tornóczky Anita természetes úton szeretné világra hozni gyermekét, akire annyira várt. A 44 éves sztármama számára egyelőre ez azonban nem lehetséges, miután a méhlepény nem megfelelő helyen tapadt meg. Habár ez még változhat a magzat növekedésével, az anyuka nincs ellenére természetesen a császáros szülésnek sem. Nem élné meg csalódásként. A legfontosabb számára, hogy a baba rendben legyen, ő mindenben az első. Épp ezért fordult rögtön orvoshoz azok után, hogy szíve a várandósság és a nagy meleg miatt rendetlenkedni kezdett. 

Mint kiderült, extrázott a szíve. Fotó: TV2

 

Nagyon sokszor nyugtalansági érzésre keltem. Furcsa, kalimpálós, pánikrohamos érzésem volt.

 

 - mesélte Anita, aki épp ezért egy 24 órás szívmegfigyelő holtert kapott, hogy megfigyeljék őt. Erről korábban a közösségi médiájában is beszámolt.

Most azonban újabb részleteket osztott meg róla. Kiderült ugyanis, hogy a plusz szívveréseit a hormonpótlás okozta nagy vizesedés, a szervezetében megnőtt nagy vérmennyiség a baba miatt és a meleg okozta. Mint mondta, hivatalosan megfogalmazva: extrázott a szíve. Épp ezért tartották megfigyelés alatt, hiszen ebből kialakulhatnak enyhe problémák, amit gyógyszeresen kezelni kellene. Anitánál azonban egyelőre ilyenre nincs szükség, csupán sokat kell pihennie, oda kell figyelnie magára és a folyadékbevitelre. 

Párja ebben is a segítségére van, támogatja őt még akkor is, ha aggódik kedveséért és leendő gyermekéért:

 

Aggódik, de sosem mutatja. Mindig igyekszik nagyon nyugodt maradni, igyekszik szolid bástyaként ott állni. 

 

- közölte Anita, aki rendkívül spirituális, így nagy vágya lenne a természetes szülés mivel úgy véli, az, hogy az újszülött átmegy a szülőcsatornán az egy fontos élmény, ami örökre elraktározódik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek